Note 10 pro al o zmanPAHALI O KADARINA GEREK YOK
O kadarlık telefon alacağıma hiç almaoda 10k en kötü. benim alacağım 6 7 k
İphone 11 veya 12 uzun yıllar gider
oda 10k en kötü. benim alacağım 6 7 k
8000 bandında a24 var ben gayet memnunum7K ya omix x700, x600, İnfinix hot20, techno pova5 iyi seçenekler.
Redmi Note 11 v.s.üst düzey bi telefona gerek duymadığımız için bütçe belirtmeye gerek var mı? sıkıntı yok yani peder için alırız parası neyse
Dostum kötü bir şey demek istemiyorum da bu seni ilgilendirmez? Telefonu aramak için kullanan bir adama gidip iphone 15 mi alayım? Telefonla arama yapacak smslere bakacak vs o kadar. İstesem en iyisini de alırım. İhtiyacı yok. 65 yaşında adam. Bilip bilmeden yorum yapma.O kadarlık telefon alacağıma hiç alma
M15 nasıldır Samsung hocam. Kimisi iyi diyor kimisi kötü7K ya omix x700, x600, İnfinix hot20, techno pova5 iyi seçenekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
8000 bandında a24 var ben gayet memnunum
Ben san ip 15 önermedim o ironiydi ama 7k ya alacağın telefon 2 yıla kasmaktan kullanılmaz hberin olsunDostum kötü bir şey demek istemiyorum da bu seni ilgilendirmez? Telefonu aramak için kullanan bir adama gidip iphone 15 mi alayım? Telefonla arama yapacak smslere bakacak vs o kadar. İstesem en iyisini de alırım. İhtiyacı yok. 65 yaşında adam. Bilip bilmeden yorum yapma.
M15 nasıldır Samsung hocam. Kimisi iyi diyor kimisi kötü
mesela bunu neye göre söylüyorsun bana açıklar mısın kardeşim? Telefonda üst düzey oyun mu oynıyacaz. 60 tane program mı kurucaz. Üst düzey işlemler mi gerçekleştiricez. Bir açıklama yap inanıyım sanaBen san ip 15 önermedim o ironiydi ama 7k ya alacağın telefon 2 yıla kasmaktan kullanılmaz hberin olsun
Etmez hocam fazlasından zarar gelmez, telefon sınırlıyor zaten.mesela bunu neye göre söylüyorsun bana açıklar mısın kardeşim? Telefonda üst düzey oyun mu oynıyacaz. 60 tane program mı kurucaz. Üst düzey işlemler mi gerçekleştiricez. Bir açıklama yap inanıyım sana
@B1L0 burdan sorayım madem reis öyle dediğin için. 25w destekliyor sizin attığınızda 27w yüksek olması bir şey fark etmez herhalde.