Neler Yeni

Öneri babam karne hediyesi olarak 2500 TL verdi kaliteli oyun tavsiyenizi bekliyorum

Bütçe
4000
hepinize merhabalar arkadaşlar ben bu konuyu dün kaliteli oyunlar adlı bir konu açmıştım şimdi bu konuyu tekrar açıyorum karnem çok güzel geldi ve babamda dediğini yaptı 2500 TL verdi sizlerden yaz tatili için kaliteli oyun önerisi istiyorum

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
hepinize merhabalar arkadaşlar ben bu konuyu dün kaliteli oyunlar adlı bir konu açmıştım şimdi bu konuyu tekrar açıyorum karnem çok güzel geldi ve babamda dediğini yaptı 2500 TL verdi sizlerden yaz tatili için kaliteli oyun önerisi istiyorum
Uncharted God Of War 4 FIFA 23

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
keşke dün verseydi dün epic indirimlerin son günüydü sanırım steam yaz indirimleri gelicek onu bekle bence

CodeEmZal

80+
Xbox Gamepass
Ea Play Pro
Bu abonelikleri aldıktan sonra zaten satın alınabilecek çok oyun kalmıyor.

For Honor güzeldir benzeri olmayan bir oyun.

Onun dışında bir kısmını sevdiğin oyun içi marketlere harcayabilirsin kalanıda sakla başka bir zamana, hepsini harcamak zorunda değilsin.

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
345tl ile 1 yıllık 1.4k ile 3 yıllık game pass ultimate alabilirsin yakında zamlanacağını söylüyorlar.

WhoCares

80+ Gold
3 tane kaliteli aaa oyuna zaten o para gidecek fiyatlar göz önünde bulundurulunca üzücü

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
ne zaman gelecek hocam
1686904024924.png

Top Bottom