Neler Yeni

Babam linke tikladi arkadaşı atmış o da bilmiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

PİŞMANIM

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
1) A1 Türkçe demek Türkçeyi iyi konuşamayan demek 2) Burada millete laf yetiştireceğine biraz bilgi sahibi ol.
Adamın sorusuna cevap vermeyip A1 Türkçe diye dalga geçen sen bilgiden mi bahsediyorsun

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
İlk millete yazım hatasında uyaracağına Türkçe yi tam bil gel millete öyle yaz tırnak içinde olsa da "Türkçe" şeklinde yazılır bu bir cahillik anlamına geliyor ki zaten bende senden beklerdim profil fotoğrafına çizgi film karakteri koyup yaşı büyükmüş gibi büyüklerine artistlik taslayan çok sayıda çocuk gördüm .
Yaş ile yazım alakasını anlayamadım. Profil fotoğrafına kendi resmini veya bir insan resmini koydun da yetişkin mi oldun? Sana herhangi bir mesajımda sana yaşımla alakalı bir şey yazmadım. Kendinden küçük birisinden bile kötü Türkçe kullanıp laf ediyor ve hala bilmişlik taslıyorsun.
tırnak içinde olsa da "Türkçe" şeklinde yazılır
Bilgi için teşekkürler ama bilgi verirken bari düzgün bir yazı ile bilgi verseydin, millete cahil deyip kendin daha düzgün bir yazı bile yazamıyorsun.
Kısa bir bilgi; nokta bitişik yazılır.

PİŞMANIM

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
En İyi Cevap
7
1- Birden fazla cümleyi tek bir cümle gibi yazmayın.
2- Virgül kullanın.
3- "-de/-da" bağlacı ayrı yazılır.
4- "Türkçeyi" şeklinde yazılır.
5- Nokta bitişik yazılır.

Türkçeyi tam bil demeden önce Türkçeyi tam bil. 👍
Hocam yapmayın Technopat'tan kaçtım burasıda oraya dönmesin lütfeennno.O2o.O2o.O2o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Nihat Hatipoğlu
Evet beyler babamın arkadaşı babama bir link atmış işte girdigindede bin Samsung s21 ultrayi bedava veriyor kabul etmek için tıklayın diye bir şey gelmiş ama kabule tıklamamis çıkmış o sfdan bsi olurmu bence olmaz ama ihtimal va
Beyler birdaha soluyorum bişi derdimde banlanirim hızlı yazdım ne taktınız tamam anladık zeksiniz ülkeyi boyle kurtaricaksiniz fazla boş yaptınız

TALHA MURAT

80+ Silver
Uygunsuz dil
Konu sahibine niye bunu yazıyorsun o zaman? Belki o da Türkçeyi bu şekilde kullanmak istiyor. Yazık.
Asıl sana yazık kardeşim biraz büyü insan yüzü gör baksana bu yönden zayıf kalmışsın "brainless" adlı bi sorunun var maalesef .

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Türkçe sana göre değişmiyor, "anlayabilen anlasın" nasıl bir ifade? Bir toplumdasın sen, düzgün yazı bile yazamıyorsan millete laf etmeyeceksin.
Hocam bırak kaçar az sonra zaten, Exceria'yı savunuyordu dün.:D

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Evet beyler babamın arkadaşı babama bir link atmış işte girdigindede bin Samsung s21 ultrayi bedava veriyor kabul etmek için tıklayın diye bir şey gelmiş ama kabule tıklamamis çıkmış o sfdan bsi olurmu bence olmaz ama ihtimal va
7 tane

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Asıl sana yazık kardeşim biraz büyü insan yüzü gör baksana bu yönden zayıf kalmışsın "brainless" adlı bi sorunun var maalesef .
O sorun bence sende var, insanlara hakaret eden aciz insan. İnsanlardan uzak olup olmadığını nereden biliyorsun?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,681
Üyeler
164,546
Son üye
copport
Top Bottom