Melisa şahin
80+
AisşaşdşwğdpsdğsşdğdHacerler git sen eğitim al yazık kafana (!)
AisşaşdşwğdpsdğsşdğdHacerler git sen eğitim al yazık kafana (!)
aciz demek o demek değil sıkıştığı zaman sağa sola bahane uyduran demek anlamına göre yanlış kullandın , onu geçtim herkes herkesin dediğine atlıyor görgü kuralı denen bi kural var biliseniz bunu da bilirseniz siz dışarıda 2 sohbet eden arasına girip laf dalaşı yaptınız mı ? burası bir sanal ortam olabilir ama karşında herhangi bir robot sanalzeka falan yok karşındaki bi insan yüzyüze konuşmak gibi biri yanlış söyleyince herşeye atlayacakmısın onuda geçiyorum kimse kimseyi savunmak durumunda değil karşımdak kişi kendisini savunsun asıl acizlik budur .İnsanları saçma sapan bir sebepten yaşıyla aşağılayanlara "aciz" deniyor, ayrıca karşındakinin yaşını bilmeden konuşunca komik oluyor. Millete salça olmak yerine kendi işine bakmayı dene
Kardeşim bana diyorsun 5 mesajından 3 ü başı küçük harfle başlıyor bu durumda sende bilmiyorsun ilk bi tamamıyla doğru yaz gel sonra bana yaz.Dedi daha kendisi Türkçe konuşmayı bilmeyen şahıs.
Dostum sen millete derken iyi biz deyince mi sıkıntı oluyor? İşte buna gülerim.aciz demek o demek değil sıkıştığı zaman sağa sola bahane uyduran demek anlamına göre yanlış kullandın , onu geçtim herkes herkesin dediğine atlıyor görgü kuralı denen bi kural var biliseniz bunu da bilirseniz siz dışarıda 2 sohbet eden arasına girip laf dalaşı yaptınız mı ? burası bir sanal ortam olabilir ama karşında herhangi bir robot sanalzeka falan yok karşındaki bi insan yüzyüze konuşmak gibi biri yanlış söyleyince herşeye atlayacakmısın onuda geçiyorum kimse kimseyi savunmak durumunda değil karşımdak kişi kendisini savunsun asıl acizlik budur .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim bana diyorsun 5 mesajından 3 ü başı küçük harfle başlıyor bu durumda sende bilmiyorsun ilk bi tamamıyla doğru yaz gel sonra bana yaz.
Gerçek hayat ile sanal ortamı bir tutmak.aciz demek o demek değil sıkıştığı zaman sağa sola bahane uyduran demek anlamına göre yanlış kullandın , onu geçtim herkes herkesin dediğine atlıyor görgü kuralı denen bi kural var biliseniz bunu da bilirseniz siz dışarıda 2 sohbet eden arasına girip laf dalaşı yaptınız mı ? burası bir sanal ortam olabilir ama karşında herhangi bir robot sanalzeka falan yok karşındaki bi insan yüzyüze konuşmak gibi biri yanlış söyleyince herşeye atlayacakmısın onuda geçiyorum kimse kimseyi savunmak durumunda değil karşımdak kişi kendisini savunsun asıl acizlik budur .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim bana diyorsun 5 mesajından 3 ü başı küçük harfle başlıyor bu durumda sende bilmiyorsun ilk bi tamamıyla doğru yaz gel sonra bana yaz.
Bir çocuk zihniyeti örneğir.Gerçek hayat ile sanal ortamı bir tutmak.
Yaşın en fazla 20'dir. Her şeyi yaş sanan arkadaş, sırf profil fotoğrafıma senin gibi gerçek hayat ile ilgili bir resim koymadım diye "çocuk" olduysam sen daha "çocuk" bile olamamışsındır. Bu kafayla dışarıda millete laf etme, bi' güzel döverler seni.
Uğraşmaya değmezsin.Bir çocuk zihniyeti örneğir.
Maalesef aynı şeyi sizin içinde düşünüyorum.Uğraşmaya değmezsin.
Hakaret etmeyi seven aciz insan örneğidir, ciddiye almayınız.Bir çocuk zihniyeti örneğir.
Kanka önce eleştirdiğin şeyleri kendine uygula, sonra buraya gel. Toxic.Bir çocuk zihniyeti örneğir.
Kanka sonra neden çocuk davranışı diyorum...Kanka önce eleştirdiğin şeyleri kendine uygula, sonra buraya gel. Toxic.
İnsanları yaşla sınıflandıran bilgisizin tekisin, senle uğraşmaya değmez.Kanka sonra neden çocuk davranışı diyorum...
55.000 kişinin üye olduğu bir forumda "beni anlayabilen anlasın" demek bayağı gülünç, herkesin anlayabileceği bir biçimde konuşamıyorsanız hiç mesaj yazmayın.beni anlayabilen anlasın.
Ya bırakın kendi haline. Ban yer yakında.55.000 kişinin üye olduğu bir forumda "beni anlayabilen anlasın" demek bayağı gülünç, herkesin anlayabileceği bir biçimde konuşamıyorsanız hiç mesaj yazmayın.