Neler Yeni

Babam linke tikladi arkadaşı atmış o da bilmiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
A1 türkçesi olan bi insana ne olabilir ki ?
ve "mi" yi bitişik yazan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olm hızlı yazdım dikkat etmedim 🤦

🤦
np

Olm hızlı yazdım dikkat etmedim 🤦

🤦
Nihat hocam ayıp oluyo 🤭

Evet beyler babamın arkadaşı babama bir link atmış işte girdigindede bin Samsung s21 ultrayi bedava veriyor kabul etmek için tıklayın diye bir şey gelmiş ama kabule tıklamamis çıkmış o sfdan bsi olurmu bence olmaz ama ihtimal va
1.si türkçe eğitimi alman gerekiyor (!) 2.si linklere bir daha tıklamayın hacerlar tarafından telefona sızarlar sonrada başınız belaya girebilir

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Arkadaşı da büyük ihtimal sadece oraya tıkladı öyle öyle yayılıyor baban tıklasa onun rehberindekilere gidecekti

TALHA MURAT

80+ Silver
İnsanlara "A1 türkçe" demeden önce şunları öğren de konuş; "türkçe" değil "Türkçe", soru işareti birleşik yazılır, bi' diye yazılır.
1) A1 Türkçe demek Türkçeyi iyi konuşamayan demek 2) Burada millete laf yetiştireceğine biraz bilgi sahibi ol.

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf K
Tıklamadıysa sorun olmaz Dolandırıcılar böyle böyle bilgi vs çalabiliyorlar.

BoraYücel

80+ Bronze
Evet beyler babamın arkadaşı babama bir link atmış işte girdigindede bin Samsung s21 ultrayi bedava veriyor kabul etmek için tıklayın diye bir şey gelmiş ama kabule tıklamamis çıkmış o sfdan bsi olurmu bence olmaz ama ihtimal va
Bende giriyodum öyle sitelere, sitede bi yere tıklamadıysa bişey olmaz

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
1) A1 Türkçe demek türkçeyi iyi konuşamayan demek 2) Burada millete laf yetiştireceğine biraz bilgi sahibi ol.
Hala yazım yanlışı yapmaya devam edip millete laf ediyorsun, hala "türkçe" yazmaya devam ediyorsun, bilgi sahibi olup olmadığımı nereden biliyorsun? Yazım konusunda bu konuyu açan kişiden farkın yok.

TALHA MURAT

80+ Silver
Hala yazım yanlışı yapmaya devam edip millete laf ediyorsun, hala "türkçe" yazmaya devam ediyorsun, bilgi sahibi olup olmadığımı nereden biliyorsun? yazım konusunda bu konuyu açan kişiden farkın yok.
İlk millete yazım hatasında uyaracağına Türkçe yi tam bil gel millete öyle yaz tırnak içinde olsa da "Türkçe" şeklinde yazılır bu bir cahillik anlamına geliyor ki zaten bende senden beklerdim profil fotoğrafına çizgi film karakteri koyup yaşı büyükmüş gibi büyüklerine artistlik taslayan çok sayıda çocuk gördüm .

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
İlk millete yazım hatasında uyaracağına Türkçe yi tam bil gel millete öyle yaz tırnak içinde olsa da "Türkçe" şeklinde yazılır bu bir cahillik anlamına geliyor ki zaten bende senden beklerdim profil fotoğrafına çizgi film karakteri koyup yaşı büyükmüş gibi büyüklerine artistlik taslayan çok sayıda çocuk gördüm .
1- Birden fazla cümleyi tek bir cümle gibi yazmayın.
2- Virgül kullanın.
3- "-de/-da" bağlacı ayrı yazılır.
4- "Türkçeyi" şeklinde yazılır.
5- Nokta bitişik yazılır.

Türkçeyi tam bil demeden önce Türkçeyi tam bil. 👍

TALHA MURAT

80+ Silver
1- Birden fazla cümleyi tek bir cümle gibi yazmayın.
2- Virgül kullanın.
3- "-de/-da" bağlacı ayrı yazılır.
4- "Türkçeyi" şeklinde yazılır.
5- Nokta bitişik yazılır.

Türkçeyi tam bil demeden önce Türkçeyi tam bil. 👍
Ben türkçeyi bu şekilde kullanmak istiyorum kardeşim sorun mu var ? beni anlayabilen anlasın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,665
Üyeler
164,542
Son üye
oek07
Top Bottom