Neler Yeni

Babam Soru Çözmene Gerek Yok Diyor

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
10. sınıfım, babama diyorumki, baba soru bankası alacağım. Oda neden diyor, bende soru çözmek için diyorum. Oda soru Çözmene Gerek yok, öğretmenini dinlersen yaparsın sınavı diyor. Sonuçta öğretmeninin anlattığı şeylerden çıkacak sorular diyor. Tıkandım kaldım, ne cevap vereceğimide bilemedim.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
10. sınıfım, babama diyorumki, baba soru bankası alacağım. Oda neden diyor, bende soru çözmek için diyorum. Oda soru Çözmene Gerek yok, öğretmenini dinlersen yaparsın sınavı diyor. Sonuçta öğretmeninin anlattığı şeylerden çıkacak sorular diyor. Tıkandım kaldım, ne cevap vereceğimide bilemedim.
Ne kadar ogretmen ogretsede tecrube kazanman gerek test cozme falan

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şimdi Ana Baba nasihati diye bir şey var dicem ama paradoks sokucam seni ne desem bilemedim.

erenn4261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Eren YÜCEL
Instagram
_erenn4261
Öğretmenlerinle konuş kanka yani babanın yaptığı da ayıp bi yerde.

Haruka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Haruka
Konuları tekrar etmen lazım sonuçta, soru çeşitlerini görmelisin

T.P.G.

80+ Titanium
Sadece öğretmeni dinleyerek konuyu diyelim öğrendin, yeterli soru çözmezsen ne hızlı olabilirsin ne de pratik çözüm yollarını görüp onları kullanabilirsin. Sınavda diğerleri alır başını gider sen geride kalırsın. Düzgünce al karşına konuş.

Kitaplar kesinlikle çok pahalı ailelerin bazen durumu olmayabiliyor, eğer durumunuz yoksa çok üstüne gitme. Alabileceğin ana dersleri almaya çalış.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
İnternette olan kaynakları kullanabilirsin onlar da soru nasıl olsa sadece elinde bir kaynak olmaz.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Farklı soru tarzlarını görmediğin sürece sınavda hiç bir şey yapamazsın.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Bir bakıma hocanın ne dediğine, nasıl anlattığına ve senin anlamana da bağlı. Örneğin bizim matematik hocası test kitabı aldırmaya pek sıcak bakmıyor. Zaten dolu dolu her tarzdan soru çözüyoruz ve anlamadığımız yerlerde de duruyor hoca. Bu yüzden bu sene muhtemelen matematik dersine test kitabı almayacağım. Doğru düzgün test kitabının tanesi olmuş 70 lira zaten.

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Senin baban bozulmus knk sjsjsj

erenn4261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Eren YÜCEL
Instagram
_erenn4261
Bir bakıma hocanın ne dediğine, nasıl anlattığına ve senin anlamana da bağlı. Örneğin bizim matematik hocası test kitabı aldırmaya pek sıcak bakmıyor. Zaten dolu dolu her tarzdan soru çözüyoruz ve anlamadığımız yerlerde de duruyor hoca. Bu yüzden bu sene muhtemelen matematik dersine test kitabı almayacağım. Doğru düzgün test kitabının tanesi olmuş 70 ira zaten.
Valla ne duruma düştüysek kitap almamayı konuşuyoruz be.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin baban bozulmus knk sjsjsj
:D

Top Bottom