Yasir
80+
Ahahahshshsh sahneyi hayal ettim şuanSen ayvayı yedin.
Ahahahshshsh sahneyi hayal ettim şuanSen ayvayı yedin.
Baba diyorsun benim telefonum sadece parmak izimle açılıyor siz açamazsınız dolayısıyla bir hata olursa anlayamayabiliriz beraber gidelim diyorsun sonra orada çaktırmadan kontrol ediyorsunarkadaşlarımı uygundsuz şekilde kaydettim bide galeride zenci toto shitpostu var
Oha böyle uydurma senaryoyu ben bile yapamam.Baba diyorsun benim telefonum sadece parmak izimle açılıyor siz açamazsınız dolayısıyla bir hata olursa anlayamayabiliriz beraber gidelim diyorsun sonra orada çaktırmadan kontrol ediyorsun
Zamanında bende böyle durumlara çok düştümOha böyle uydurma senaryoyu ben
telefonda parmak izi okuyucu yokBaba diyorsun benim telefonum sadece parmak izimle açılıyor siz açamazsınız dolayısıyla bir hata olursa anlayamayabiliriz beraber gidelim diyorsun sonra orada çaktırmadan kontrol ediyorsun
sen bilgili birine benziyosun suriyeli telefoncuya götürecekmiş suriyeliler ne kadar biliyor bu işleri açabilir mi telefonuBaba diyorsun benim telefonum sadece parmak izimle açılıyor siz açamazsınız dolayısıyla bir hata olursa anlayamayabiliriz beraber gidelim diyorsun sonra orada çaktırmadan kontrol ediyorsun
Telefonu pc'ye bağlayabiliyorsan kendin hallet bencetelefonda parmak izi okuyucu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen bilgili birine benziyosun suriyeli telefoncuya götürecekmiş suriyeliler ne kadar biliyor bu işleri açabilir mi telefonu
bağlasam bile güç tuşu çalışmıyor açılmıyor telefonTelefonu pc'ye bağlayabiliyorsan kendin hallet bence
Lütfen telefonda şifre olduğunu söyletelefonda parmak izi okuyucu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen bilgili birine benziyosun suriyeli telefoncuya götürecekmiş suriyeliler ne kadar biliyor bu işleri açabilir mi telefonu
varLütfen telefonda şifre olduğunu söyle
Tamam babana yanlış şifreyi söyle eve gelince şifreleri karıştırmışım devar
o var
çok şükür
tamam telefoncu açabilir mi şifreli telefonuTamam babana yanlış şifreyi söyle eve gelince şifreleri karıştırmışım de
Arkadaşa hem yardım ediyorsun hemde yalan tavsiyesi veriyorsunTamam babana yanlış şifreyi söyle eve gelince şifreleri karıştırmışım de
arkadaş etmese dünyada cehennemi yaşicamArkadaşa hem yardım ediyorsun hemde yalan tavsiyesi veriyorsun
Alıntıyı görüntüle