telefonunu sıfırla geçerArkadaşlar tüm mesajlarımı falan görüyor wp web vs kullanmıyor sanırım yazılım satın almış ne yapmam gerek
sıfırla her uygulamaya parmak izli yada yüz okutmalı şifre koy her yere şifre koyki telefon eline gelirse açamasın eğer baban heçkır olsa bile parmak izini açması olanaksızArkadaşlar tüm mesajlarımı falan görüyor wp web vs kullanmıyor sanırım yazılım satın almış ne yapmam gerek
O neymiş bilader yakızla mesajlarimi okumuş
yazık valla insan evladına güvenir birazArkadaşlar tüm mesajlarımı falan görüyor wp web vs kullanmıyor sanırım yazılım satın almış ne yapmam gerek
ben olsam donuna kadar alırım (!)yazık valla insan evladına güvenir biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu suç bu arada
Kendini sistem dosyasına gizliyo sanırımHard reset.
Onun evinden gidene kadar özel hayatım olamaz mis xdböyle babam olsa babalıktan redederim özel hayata az saygı telefonu uzaktan kontrol etmek nedir
Bana gelen mesaj loglari ona gidio hacı sifrelik mevzu yok kisıfırla her uygulamaya parmak izli yada yüz okutmalı şifre koy her yere şifre koyki telefon eline gelirse açamasın eğer baban heçkır olsa bile parmak izini açması olanaksız
Suç da telefon adamın üzerine ne dicem kiyazık valla insan evladına güvenir biraz
bu suç bu arada
ben olsam donuna kadar alırım (!)