Babama anlamazlıktan geldiği eski bilgisayar sorunsalı

Dostum okumadım, okuyamadım gözlerim bozuldu ama asgari ücretle çalışıyorsa almaması normal
Hocam okumadığın belli çünkü bilgisayar aldırmakla alakası yok durumumuz iyi Allah a şükür babamın kazıklanmasını istemiyorum nasıl bilinçlendire bilirim çünkü eski bilgisayar parçalarını iyi diye satmaya çalışan arkadaşları var babamın onların 5 para etmez parçalar olduğunu nasıl öğretebilirim onu sormuştum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okumaya üşendim cinnete devam edem daha kısa
özet geçeyim mi ?

Yanlış yere yazdım özür

Hocam okumadığın belli çünkü bilgisayar aldırmakla alakası yok durumumuz iyi Allah a şükür babamın kazıklanmasını istemiyorum nasıl bilinçlendire bilirim çünkü eski bilgisayar parçalarını iyi diye satmaya çalışan arkadaşları var babamın onların 5 para etmez parçalar olduğunu nasıl öğretebilirim onu sormuştum

özet geçeyim mi ?
Olur

hocam babamın bir bilgisayarcı arkadaşı var onu sadece harddiski iyi olan bir sistem göstermiş babamda alayım mı dedi bende babamın kazıklanmasını istemiyorum onu nasıl şu kazıkcı bilgisayarcılara nasıl bilinçlendire bilirim onu sormuştum olay bu

Yanlış yere yazdım özür
np

Böyle konuları gmrünce iyiki böyle bir ailem var diyorum

Baba terörü... dünyanın en kötü duygularından baban olmasa dövesin geliyor
arada oluyor terör yok babam beni dövemiyor bu benim için ama annem dövüyor dedem ölmeden önce vasiyeti var dokunursanız hakkımı helal etmem

@Mehmet Yılmaz aydınlık modda konu içeriği gözükmüyor hocam.
Beyaz rengi otomatik olarak siyaha çevirmesi gerekmiyor mu?
Sanırım bir sorun var.

Böyle konuları gmrünce iyiki böyle bir ailem var diyorum
benimde iyi bir ailem yok kötü değil Allah var çok seviyorum ama böyle şeyler oluyor kazıklanmasını istemiyorum kazıklıyorlar o karakter yoksunu bilgisayarcılar

Sanırım bir sorun var.
hocam yok kırmızıyla başladım da sonra devam ediyor ya bende kırmızı devam etmesin diye beyaz seçtim benim hatam

Sanırım bir sorun var.
Arkadaş yazıyı yazdıktan sonra seçip damla butonuna basıp özel olarak beyaz yapmış anlaşılan.
Çünkü koyu temada daha havalı gözükür fakat biz aydınlık tema kullananları unutmuş. :cool:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,644
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri