Neler Yeni

Yardım Babama internet değiştirmeye nasıl ikna ederim

MahmutYL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut Yıldırım
Babam türktelekomda 20 mbps ye 100 tl para ödüyür onu türknet nasıl ikna ederim

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Babam türktelekomda 20 mbps ye 100 TL para ödüyür onu türknet nasıl ikna ederim
benim klasik anlatma şeklim : ikisine de 100₺ ödüyoruz birisi otobanda 20 basıyor diğeri ise 35-70 basıyor o yüzden türknet almalıyız. Arkadaş davet kodu alırsak 1 ay bedava kullanıyoruz( bulamazsan foruma yaz birileri verir mutlaka) , taahhüt yok yani beğenmezsen interneti kapatma bedeli ödemiyorsun her türlü daha iyi. Ben bunları söyledim okey dediler ve şu an memnunum gayet güzel türknet.

Son düzenleme:

MahmutYL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim klasik anlatma şeylim : ikisine de 100₺ ödüyoruz birisi otobanda 20 basıyor diğeri ise 35-70 basıyor o yüzden türknet almalıyız. Arkadaş davet kodu alırsak 1 ay bedava kullanıyoruz( bulamazsan foruma yaz birileri verir mutlaka) , taahhüt yok yani beğenmezsen interneti kapatma bedeli ödemiyorsun her türlü daha iyi. Ben bunları söyledim okey dediler ve şu an memnunum gayet güzel türknet.
bir deneyim geliyorum hemen

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
benim klasik anlatma şeylim : ikisine de 100₺ ödüyoruz birisi otobanda 20 basıyor diğeri ise 35-70 basıyor o yüzden türknet almalıyız. Arkadaş davet kodu alırsak 1 ay bedava kullanıyoruz( bulamazsan foruma yaz birileri verir mutlaka) , taahhüt yok yani beğenmezsen interneti kapatma bedeli ödemiyorsun her türlü daha iyi. Ben bunları söyledim okey dediler ve şu an memnunum gayet güzel türknet.
Hocam çok bağlantı sıkıntısı, kopma oluyor diyorlar o yüzden cesaret edemiyorum geçmeye.

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Modemin arayüzüne gir hızı sınırla kasma donma olsun en son kendi tamam dicek he taahhüt varsa tabi beklemen lazım

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam çok bağlantı sıkıntısı, kopma oluyor diyorlar o yüzden cesaret edemiyorum geçmeye.
ya o altyapıya bağlı biraz ben mesela kasabada oturuyorum yani 2 ayda bir ya oluyor ya olmuyor kopma şikayet açıyorum 15 dakikaya çözülüyor nadiren kopma yaşıyorum ben

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Baran Çelik
benim klasik anlatma şeklim : ikisine de 100₺ ödüyoruz birisi otobanda 20 basıyor diğeri ise 35-70 basıyor o yüzden türknet almalıyız. Arkadaş davet kodu alırsak 1 ay bedava kullanıyoruz( bulamazsan foruma yaz birileri verir mutlaka) , taahhüt yok yani beğenmezsen interneti kapatma bedeli ödemiyorsun her türlü daha iyi. Ben bunları söyledim okey dediler ve şu an memnunum gayet güzel türknet.
Vay güzel taktik. Hemen bunu uygulamalıyım :)

MahmutYL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut Yıldırım

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
işe yaramaz taktir artık normal bir şey benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:

işe yaramadı usta yapamadık
şansızlık neyse 20 de fena değil aslında ama gecikmesi ve yükleme hızı nasıl bilemeyeceğim türktelekomda taahhüt var belkide o yüzden reddetmiştir. Bir dahaki sefere...

Top Bottom