benim klasik anlatma şeklim : ikisine de 100₺ ödüyoruz birisi otobanda 20 basıyor diğeri ise 35-70 basıyor o yüzden türknet almalıyız. Arkadaş davet kodu alırsak 1 ay bedava kullanıyoruz( bulamazsan foruma yaz birileri verir mutlaka) , taahhüt yok yani beğenmezsen interneti kapatma bedeli ödemiyorsun her türlü daha iyi. Ben bunları söyledim okey dediler ve şu an memnunum gayet güzel türknet.Babam türktelekomda 20 mbps ye 100 TL para ödüyür onu türknet nasıl ikna ederim
bir deneyim geliyorum hemenbenim klasik anlatma şeylim : ikisine de 100₺ ödüyoruz birisi otobanda 20 basıyor diğeri ise 35-70 basıyor o yüzden türknet almalıyız. Arkadaş davet kodu alırsak 1 ay bedava kullanıyoruz( bulamazsan foruma yaz birileri verir mutlaka) , taahhüt yok yani beğenmezsen interneti kapatma bedeli ödemiyorsun her türlü daha iyi. Ben bunları söyledim okey dediler ve şu an memnunum gayet güzel türknet.
Hocam çok bağlantı sıkıntısı, kopma oluyor diyorlar o yüzden cesaret edemiyorum geçmeye.benim klasik anlatma şeylim : ikisine de 100₺ ödüyoruz birisi otobanda 20 basıyor diğeri ise 35-70 basıyor o yüzden türknet almalıyız. Arkadaş davet kodu alırsak 1 ay bedava kullanıyoruz( bulamazsan foruma yaz birileri verir mutlaka) , taahhüt yok yani beğenmezsen interneti kapatma bedeli ödemiyorsun her türlü daha iyi. Ben bunları söyledim okey dediler ve şu an memnunum gayet güzel türknet.
fazla ısrar edersen daha kötüleşir durum tatlı dille söylemek işe yarar ayrıca çoğu insan türktelekomdan memnun değilbir deneyim geliyorum hemen
ya o altyapıya bağlı biraz ben mesela kasabada oturuyorum yani 2 ayda bir ya oluyor ya olmuyor kopma şikayet açıyorum 15 dakikaya çözülüyor nadiren kopma yaşıyorum benHocam çok bağlantı sıkıntısı, kopma oluyor diyorlar o yüzden cesaret edemiyorum geçmeye.
Vay güzel taktik. Hemen bunu uygulamalıyımbenim klasik anlatma şeklim : ikisine de 100₺ ödüyoruz birisi otobanda 20 basıyor diğeri ise 35-70 basıyor o yüzden türknet almalıyız. Arkadaş davet kodu alırsak 1 ay bedava kullanıyoruz( bulamazsan foruma yaz birileri verir mutlaka) , taahhüt yok yani beğenmezsen interneti kapatma bedeli ödemiyorsun her türlü daha iyi. Ben bunları söyledim okey dediler ve şu an memnunum gayet güzel türknet.
işe yaramaz taktir artık normal bir şey benim içinBaba taktir alacağım söz interneti değiştir.
işe yaramadı usta yapamadıkfazla ısrar edersen daha kötüleşir durum tatlı dille söylemek işe yarar ayrıca çoğu insan türktelekomdan memnun değil
şansızlık neyse 20 de fena değil aslında ama gecikmesi ve yükleme hızı nasıl bilemeyeceğim türktelekomda taahhüt var belkide o yüzden reddetmiştir. Bir dahaki sefere...işe yaramaz taktir artık normal bir şey benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:
işe yaramadı usta yapamadık