Babama işlemci yanmış numarası yapcam ama nasıl

pc ustasi1

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,341
Arkadaşlar deprem olduktan sonra 4 haftadır valo oynayamıyorum çıldırcam ne eve çıkabiliyorum ne valo oynayabiliyorum bende evden kasayı(işlemcim baya kötü) alıp köye götürcrm babama işlemci yanmış dicem ve yenisini aldırcam ama nasıl dicemi bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim, sizde bir şey yoktur umarım. Öncelikle ailen depremde zaten maddi olarak zarar görmüş olabilir onun için mantıklı düşünerek hareket etmeni isterim maddi açıdan. Zararınız yoksa sana kalmış tabi.

Hasar gördüğü için pinler yamulmuş diye bilirsin, elektrik gidip geldiyse voltaj yükselip düşmüş yanmış diyebilirsin

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim, sizde bir şey yoktur umarım. Öncelikle ailen depremde zaten maddi olarak zarar görmüş olabilir onun için mantıklı düşünerek hareket etmeni isterim maddi açıdan. Zararınız yoksa sana kalmış tabi.

Hasar gördüğü için pinler yamulmuş diye bilirsin, elektrik gidip geldiyse voltaj yükselip düşmüş yanmış diyebilirsin
Kanka birikmiş paramız var

Eski konularına baktığım da şöyle bir şey gördüm. Tabi ki taktir senin

Ekler

• 1677480633892.png
    1677480633892.png
    45.8 KB · Hit: 199
Arkadaşlar deprem olduktan sonra 4 haftadır valo oynayamıyorum çıldırcam ne eve çıkabiliyorum ne valo oynayabiliyorum bende evden kasayı(işlemcim baya kötü) alıp köye götürcrm babama işlemci yanmış dicem ve yenisini aldırcam ama nasıl dicemi bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Yıkılan eve nasıl çıkabiliyorsun

Dostum islemciye ihtiyacin varsa otur babanla konus, gordugume gore oturdugunuz ev yikilmis, ailen zaten üzgündür ustlerine gitmenin manasi yok.

Nasıl bir kafa yapısıdır bu yazık valla.

Adamın evi yıkılıyor. Adam valo peşinde valla komik bir durum. Belki babası ne yapacaklarını düşünüyordur. Adam işlemci peşinde. Değişik bir düşünce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,394
Üyeler
192,706
Son üye
NightShade42
Geri