Neler Yeni

Babama nargile aldığımı nasıl itiraf edebilirim?

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Beyler az önce söyledim ve cevap şu oldu:

- Baba bir şey dicem ama kızma
- efendim
- nargile içtin mi hiç veya ister miydin evde
- sakın içim falan deme sigaradan daha zararlı bak
- (bende hafif kıkırdamalar) Baba kızma da bişe dicem nargile aldım eve
- ciddi mi diyon😯
- ama arkadaşı çağırdığımda falan içeriz hergün yapmam yani haftada 1 falan
- lan eşekkafalı ben sana zararlı diyorum😡 hemen başkasına veriyorsun ben evde görmicem

Dedi ve dayak yemedim ama zamanla alışacağını düşünüyorum..😁
Tepkiler gayet normal, haftada 1 kez yapacağını sanmıyorum bende aldığımda haftada 1 kez yaparım diyodum 3 ay oldu en son yaptığımdan sonra, bir süre sonra senin de hevesin azalır zaten. İlk yaptığında babanı da davet etmeyi denemelisin bence.

Receb İvedik

80+ Bronze
Arkadaşlar birkaç aydır arkadaşla sürekli kafede nargile içmeye gidiyorduk. Geçen gün anneme itiraf ettim. Kızmasını bekledim ama hiç kızmadı laf etmedi. Bugün eve nargile alacağımı söykleyip nargile aldım ama babamın haberi yok. Babama da itiraf etmek istiyorum ama kızar mı diye korkuyorum. Sigara veya alkol kullanmadığımı bildiği için nargileye izin vermiş annem. Babama nargile aldığımı nasıl itiraf edebilirim sizce? Kıznasından korkuyorum. Yaş 18.
adam söylemiş bile

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.

- efendim
- ciddi mi diyon😯
- lan eşekkafalı ben sana zararlı diyorum😡 hemen başkasına veriyorsun ben evde görmicem

Zamanla alışır. Ben ilk nargilemi babamla içmiştim şimdi her gün kafede nargile içiyorum 😅

Bu arada konudan bağımsız aldığınız setin markası modeli nedir? Nargile konusunda herhangi bir sorunuz sıkıntınız merak ettiğiniz bişey olursa mesaj atmaktan çekinmeyin.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden

- efendim
- ciddi mi diyon😯

elektronik sigara alsana nargile ney suriyeli gibi :D

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Abdullah
Bir anason yap babana da ver . O kafayla herşeyi kabul ettirirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
alışır ya bence normal karşılamış gibi.

Tepkiler gayet normal, haftada 1 kez yapacağını sanmıyorum bende aldığımda haftada 1 kez yaparım diyodum 3 ay oldu en son yaptığımdan sonra, bir süre sonra senin de hevesin azalır zaten. İlk yaptığında babanı da davet etmeyi denemelisin bence.

arkadaşımla epeydir kafe de içiyorduk arkadaşım hem kendine almış hem de bana hediye almış dersin

Zamanla alışır. Ben ilk nargilemi babamla içmiştim şimdi her gün kafede nargile içiyorum 😅

Bu arada konudan bağımsız aldığınız setin markası modeli nedir? Nargile konusunda herhangi bir sorunuz sıkıntınız merak ettiğiniz bişey olursa mesaj atmaktan çekinmeyin.

elektronik sigara alsana nargile ney suriyeli gibi :D

Bir anason yap babana da ver . O kafayla herşeyi kabul ettirirsin
Beyler şimdi babam eve geldi onu çöpe at birine ver evde görmicem diyor baya kızdı. Sizce ne yapmalıyım? Hiç sıcak bakmıyor olaya da geri satabilir miyim ki.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Beyler şimdi babam eve geldi onu çöpe at birine ver evde görmicem diyor baya kızdı. Sizce ne yapmalıyım? Hiç sıcak bakmıyor olaya da geri satabilir miyim ki.
ya kendini riske atıp bunu çöpe atsam da kafede içmeye devam edeceğim diyeceksin ya da kabullenip evden bir süre def edip(saklayıp) dışarıda içmeye devam edeceksin zamanı gelince kabullendirince çıkarıcaksın piyasaya.

alkolikpanda

80+ Bronze
sen en iyisimi babana he baba letgo da sattım deyiver zulala bir yere o evde yokken iç keyfine bak tabi annenin afedersin ötmemesi gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
ya kendini riske atıp bunu çöpe atsam da kafede içmeye devam edeceğim diyeceksin ya da kabullenip evden bir süre def edip(saklayıp) dışarıda içmeye devam edeceksin zamanı gelince kabullendirince çıkarıcaksın piyasaya.

sen en iyisimi babana he baba letgo da sattım deyiver zulala bir yere o evde yokken iç keyfine bak tabi annenin afedersin ötmemesi gerekiyor
Hocam sizce nargile geciçi bi heves mi eğer öyleyse satıp ayda 1 kafede falan içmeyi düşünüyorum. Evde illa bi ispiyonlama olabilir babam evde yokken. İlerde evlenirsem ayrı eve geçersem düşünürüm heralde artık.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Hocam sizce nargile geciçi bi heves mi eğer öyleyse satıp ayda 1 kafede falan içmeyi düşünüyorum. Evde illa bi ispiyonlama olabilir babam evde yokken. İlerde evlenirsem ayrı eve geçersem düşünürüm heralde artık.
Valla hocam ben 1 seneyi aşkın süredir günde 1 tane veya 2 günde 1 içiyorum. Ha gittiğim kafede garson arkadaşım var çocuk 4-5 senedir içiyor kafede ayrı nargile hazırlayıp açıyor, akşam eve gidince 3-4 tane evde içiyor.
Genelde içip sevenler sürekli içmeye devam ederler çünkü aroma ve mix'in belirli bir sonu yok bir sürü aroma var veya karıştırıp bi mix yapıp zibilyon tane farklı yeni tat alabiliyorsunuz. Hayatta sigarayı ağzıma sürmem fakat nargile apayrı bir dünya..

Hangi şehirde oturuyorsunuz? Nargileye kafede ne kadar para ödüyorsunuz? 50-60 en kötü 70 TL'den pahalıysa dışarıda içmek zarara sokabilir.

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Valla hocam ben 1 seneyi aşkın süredir günde 1 tane veya 2 günde 1 içiyorum. Ha gittiğim kafede garson arkadaşım var çocuk 4-5 senedir içiyor kafede ayrı nargile hazırlayıp açıyor, akşam eve gidince 3-4 tane evde içiyor.
Genelde içip sevenler sürekli içmeye devam ederler çünkü aroma ve mix'in belirli bir sonu yok bir sürü aroma var veya karıştırıp bi mix yapıp zibilyon tane farklı yeni tat alabiliyorsunuz. Hayatta sigarayı ağzıma sürmem fakat nargile apayrı bir dünya..

Hangi şehirde oturuyorsunuz? Nargileye kafede ne kadar para ödüyorsunuz? 50-60 en kötü 70 TL'den pahalıysa dışarıda içmek zarara sokabilir.
Evde ki takımda sürekli yeni aroma denemek kötü oluyor hocam. İstediğiniz tadı vermez aromalar birbirine karışır ve kötü alırsınız tadı. Evde kullanmak için aldığınız takımda tek tür aroma kullanılması büyük tavsiyemdir. Karıştırdıkça kötü oluyor. Bunu hem çevremde nargile içen insanlardan duydum hem de kendim tecrübe ettim o sebeple söylüyorum. Biraz yoğun bir insansanız, işiniz gücünüz çok oluyorsa her gün nargile yapmaya vakit bulamayabilirsiniz. Şahsen ben her hafta yaparım diyordum ancak uzun süredir yapmıyorum çünkü vaktim kalmıyor, hazırlaması sonrasında temizlemesi zahmetli gelmeye başladı artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum satması kolay en basitinden çevrende bir arkadaşına satabilirsin, Letgo üzerinden ilana koyduğunda da alıcı bulabilirsin diye düşünüyorum. Bana kalırsa satmana gerek yok evde bir yere sakla müsait oldukça yapar kullanırsın. Babana ise durumu uygun bir dil ile anlatıver kafeye gidip sürekli olarak para vermektense evde kendin yapman bütçen açısından daha iyi olacak çünkü. Babanı en iyi sen tanırsın bu durumda nasıl tepki vereceğini sen çok daha iyi bilirsin, babam asla bu tavrından vazgeçmez diyorsan ona göre gerekeni yap. Hiç oluru yoksa artık kafede içmeye devam etmekten başka çare kalmıyor gibi. (Olur da evde yaparsan, baban bir şekilde izin verirse bu iyi niyeti kötüye kullanıp köz hazırlayacağım diye evi batırma sakın çünkü bu durumu kötüye götürmekten başka bir işe yaramaz)

Son düzenleme:
Top Bottom