Neler Yeni

Babama nargile aldığımı nasıl itiraf edebilirim?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,513
İsim
Ümit Can
Evde ki takımda sürekli yeni aroma denemek kötü oluyor hocam.
Aksine aldığınız sete göre değişir. Eğer pirinç veya bakır bir set aldıysanız ki bunlar geleneksel set diye geçer muhtemelen sadece anason veya capi gibi tek tür tütün içebilirsiniz. Geleneksel setlerde tatlı/fresh tütün güzel olmaz daha çok capi, anason gibi ağır tütünler tercih edilir. bu setler tat tuttukça her içiminiz daha da güzelleşir nargileden aldığınız tat ve keyif de artar. Dediğim olay için genelde Çelik setler kullanılır bunlara da Modern setler diyorlar geleneksel setten farklı olarak tat tutma özelliğinin minimumda olması ki buda farklı tütünlerde tadı bozmuyor.

Gene de günün sonunda zırt pırt tütün değiştirirseniz lüleden dahi tat bozulmasının olma ihtimali var..

Dediğim aroma ve mix olayını ben nargile bir heves mi yoksa devamı gelir mi sorusuna cevap olarak yazmıştım. Sıkılma gibi bir ihtimal pek olmuyor çünkü sıkıldıkça tat değiştirebiliyorsunuz..

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Aksine aldığınız sete göre değişir. Eğer pirinç veya bakır bir set aldıysanız ki bunlar geleneksel set diye geçer muhtemelen sadece anason veya capi gibi tek tür tütün içebilirsiniz. Geleneksel setlerde tatlı/fresh tütün güzel olmaz daha çok capi, anason gibi ağır tütünler tercih edilir. bu setler tat tuttukça her içiminiz daha da güzelleşir nargileden aldığınız tat ve keyif de artar. Dediğim olay için genelde Çelik setler kullanılır bunlara da Modern setler diyorlar geleneksel setten farklı olarak tat tutma özelliğinin minimumda olması ki buda farklı tütünlerde tadı bozmuyor.

Gene de günün sonunda zırt pırt tütün değiştirirseniz lüleden dahi tat bozulmasının olma ihtimali var..

Dediğim aroma ve mix olayını ben nargile bir heves mi yoksa devamı gelir mi sorusuna cevap olarak yazmıştım. Sıkılma gibi bir ihtimal pek olmuyor çünkü sıkıldıkça tat değiştirebiliyorsunuz..
Verdiğin bilgi için teşekkür ederim hocam. Kimse setin yapıldığı malzemenin bu konuda etkin bir rolü olduğunu anlatmamıştı bana benim de aklıma gelmedi öyle bir durum olabileceği.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,513
İsim
Ümit Can
Verdiğin bilgi için teşekkür ederim hocam. Kimse setin yapıldığı malzemenin bu konuda etkin bir rolü olduğunu anlatmamıştı bana benim de aklıma gelmedi öyle bir durum olabileceği.
Ne demek hocam eğer merak ettiğiniz ekstra sorular varsa yazmaktan çekinmeyin.

Linux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğur AĞDAŞ
Bence bir an önce söyle ve kurtul. ailenden olabildiğince bir şey gizlememeye çalış hocam.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Arkadaşlar birkaç aydır arkadaşla sürekli kafede nargile içmeye gidiyorduk. Geçen gün anneme itiraf ettim. Kızmasını bekledim ama hiç kızmadı laf etmedi. Bugün eve nargile alacağımı söykleyip nargile aldım ama babamın haberi yok. Babama da itiraf etmek istiyorum ama kızar mı diye korkuyorum. Sigara veya alkol kullanmadığımı bildiği için nargileye izin vermiş annem. Babama nargile aldığımı nasıl itiraf edebilirim sizce? Kıznasından korkuyorum. Yaş 18.
Güzel bi kur nargileyi geç balkona (büyük ihtimalle evin içinde içersen annen seni camdan aşa atar) sonra eğer baban görür bune diye sorarsa, nargile aldım cafe ye gidip içiyordum zaten böyle daha ekonomik ara sıra kurup içicem dersin. Bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler az önce söyledim ve cevap şu oldu:

- Baba bir şey dicem ama kızma
- efendim
- nargile içtin mi hiç veya ister miydin evde
- sakın içim falan deme sigaradan daha zararlı bak
- (bende hafif kıkırdamalar) Baba kızma da bişe dicem nargile aldım eve
- ciddi mi diyon😯
- ama arkadaşı çağırdığımda falan içeriz hergün yapmam yani haftada 1 falan
- lan eşekkafalı ben sana zararlı diyorum😡 hemen başkasına veriyorsun ben evde görmicem

Dedi ve dayak yemedim ama zamanla alışacağını düşünüyorum..😁
Çok korkak yaklaşmışsın, annene veya babana bu kadar yüz verme, 18 yaşına gelmişsin bir bireysin artık ister sigara içer ister nargile içersin kimse bir şey diyemez, ailende dumandan rahatsız olan varsa içerde değil dışarda içersin sonuçta orası hepinizin evi ortak kullanım alanı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,279
Üyeler
160,218
Son üye
EaGLeTunahan
Top Bottom