Sagittarius
80+ Silver
Babam beni evden attı baya oluyor 18 yaşındayım babalar günü babama Hediye alicaktim para biriktirmiş tim babam iPhone 11 beğenmişti "yaw ne güzel telefon" falan demişti Tartışmış tık benim işim var senden çok kazanıyom diye saygısızlık yapmıştım sonra gönlünü alırım demiştim babalar günü geliyordu ona ben işimde para biriktire biriktire aldım eve gidiyordum aradı "Hayırsız evlat dedi git paranla yaşa nankör evlat demişti" yıkıldım lan ben sonra eve geldim kapıyı çaldım valizi verdi yüzüme tak diye kapadı çaldım çaldım açmadı bende ayrıldım Kayseri'de yaşıyorduk ben bakkalda çalışıyordum sonra bakkalci reisten paramı istedim Ankara'ya gittim 2+1 eve yerleştim uzgundum eşya yoktu yere çarşaf serdim uyudum sonra iş aradım kiramı vermem gerekliydi sağolsun bı arkadas edindim babasına biri lazımmış yanında çalışacak bana yazılım öğretti ofisini temizledim çay getir götür işleri falan yaptıktan sonra PC almamı istedi nasıl olacak param yoktu biz izlemeyi biliyorduk sonra param oldu şimdi babamı özledim nasıl yaranacam barisacam babamla