Neler Yeni

Babama S24 Fe aldım iyi mi? yaptım?

Yok hocam bi forumda gordum bunu tavsiye edenler olmuş bunu aldım bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah Allah hocam valla bi konuda gordum bunu onerenler vardi baya bende o yuzden aldim insallah bi sorun yasamayiz
dostum pda teknolojiden bende 25 watt samsung adaptör aldım şubattan beri kullanıyorum sorun yok ürün orj

Beyler babamın iş telefonu bozuldu ve acil bugun icinde telefon almamiz gerekiyordu 25k butcemiz vardi bende s24 fe ve adaptor aldim adaptorde EP-T2510N telefona 25.200 adaptore 500₺ verdim uzun süre götürürmü babamı? Birde yanında başka bir şey almam gerekiyormu sizce teşekkür ederim
hocam s24 fe 45watt şarj aleti alırsanız hızlı şarj eder. anker spigen gibi markaların şarj aletlerinden şaşmayın. 25 watt 200 liraya felan bulunabiliyor. 45 ise spigen şarj kablosuyla 500 e aldım amazondan

Hayırlı olsun. Güzel telefon Samsung götürür uzun süre

Valla hocam bugun kullandık oyun ve kamera performansına ben baktım gerçekten super kendim ip15 kullanıyorum kamera en ufak siritmiyor hatta samsung beni daha karizma çekiyor :D diğer turlu babamda beğendi buyuklugu olsun sarj suresi olsun tasarım olsun hayirlisi olsun bakalim annemede honor200 pro dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım teşekkür ederim satici amazon değilmiş ama bi problem olurmu acaba? Yani gerçekten orijinalliğini test edemiyormuyum
verdiği garantiye bakın eğer orijinal ürünse samsung türkiye garantisi vardır

hocam s24 fe 45watt şarj aleti alırsanız hızlı şarj eder. anker spigen gibi markaların şarj aletlerinden şaşmayın. 25 watt 200 liraya felan bulunabiliyor. 45 ise spigen şarj kablosuyla 500 e aldım amazondan
S24 FE max. 25W destekliyor. 45 alamasına gerek yok sadece bu telefonda kullanacaksa.

Usta kelime oyunu yapacağına sözünün arkasında dur biraz. 5 yaşındaki çocuk anlar cümlede ne yazdığını ve ne anlatmak istediğini.
dostum çok kaliteli olsa bile orijinal dışı alınmaz. Apple kullanırsın, Samsung kullanırsın, Xiaomi kullanırsın.

Geri