Babama telefon önerir misiniz

Maho32

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
Babama telefon alacağız bende redmi note 8 var berbat telefon çok kasma yapıyor babam sürekli telefonla konuşan birisi 4000 e kadar telefon önerir misiniz
Post automatically merged:

Babama telefon alacağız bende redmi note 8 var berbat telefon çok kasma yapıyor babam sürekli telefonla konuşan birisi 4000 e kadar telefon önerir misiniz
Kasma sorunu fazla olmayan

2. elden garantili İphone 7 falan bakardım açıkçası

7'de aynı şekilde şahsen ben 7 almam
senin 7 bozuk o zaman :D çoğu arkadaşım 7 geçti ve çok memnun olduklarını sıfır kasma olduğunu söylüyor internette de öyle yani, 8 yerine 7 öneriliyor hatta

2 ay önceye kadar iphone 7 kullanıyordum.fena telefon değil ama artık yetersiz.önermem.androidlere göre akıcı tabi ama daha yeni iphonelara geçerseniz anlarsınız farkı.

senin 7 bozuk o zaman :D çoğu arkadaşım 7 geçti ve çok memnun olduklarını sıfır kasma olduğunu söylüyor internette de öyle yani, 8 yerine 7 öneriliyor hatta
200 daha verip se almak :)

2.el almayı düşünüyor mu baban?

Evet güncel se daha iyi olur o fiyatlarda olduğunu bilmiyordum.

2022' de hala iphone 7 almak çok mantıksız bir hareket olur . ikinci el alma şansınız varsa poco x3 pro'ya bakılabilir .

SE 2020 bütçeniz yetiyorsa kesinlikle tavsiye ederim. Ben de pedere ondan aldım sadece telefon görüşmeleri için kullanıyor o yüzden şarjı 2 gün gidiyor :) güncel bir telefon olmasından dolayı en az 3 yıl götürür gibi geliyor bana

Hayır 2. El almaz

Geri