Neler Yeni

BABAMDAN GİZLİ DÖVME YAPTIRDIM

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sagittarius

80+ Silver
babamdan gizli dün elime sevgilimin adını yazdırdım (kalıcı) kaburgama ise keleş dövmesi yaptırdım (kalıcı) , elimi zaten gördü evde kovaladı odaya kaçtım ama işe geç kaldığı için gelince görüşeceğiz dedi kapıya tekme attı tükürdü ve gitti , duşa girdim akşamüstü çıktığımda babam gelmişti git şu üstünü giyin dedi elinde sigara vardı sinirle içiyordu sanırım sigarayı bitirince beni de bitirecekti bornozumu çıkardım baksırımı giydim annem seslendi yanına gittim ve kaburgamdaki keleş dövmesini tamamen unutmuştum babam da annemin yanındaydı ikiside bana dikdik baktılar noldu dediğimde babamın elinin kombi dolabında ki içi inşaat demiriyle dolu sopaya gittiğini gördüm en son annemin x; kaç dediğini duydum , sonra altımda gri don ile apartman içerisinde elektrik dairesine saklandım duştan yeni çıktığım için saçım ıslaktı ve o an ki gerginlikle duşta gusul almadığımı farkettim hep cenabetlikten geldi bunlar başıma derken babamın bağıra çağıra beni apartmanda aradığını farkettim elektrik dolabının arkasına saklanayım derken kablolara saçım deydi ve bir kaç saniyede yere yığıldım sonrasında hastane de uyandım ve öğrendim ki beni aşık olduğum komşu kızı kurtarmış (sesleri duymuş) rezil oldum kız bide bana o kadar hastanedeyken çilek-karpuz-nektari-şeftali ve kaysı ile meyve tabağı hazırlamış sırıtarak yatağımın başucuna koydu , bu rezilliğin üstünü örtbas etmem gerek en kısa zamanda ne yapayım aşık olduğum kızın gözünde çok düştüm

gülmemek elde değil ama :D :D
Kurgu olmasını diliyorum ...

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Forumun ilgi meraklısı nadide üyelerimizden biri.

Bana touch blue al.

Receb İvedik

80+ Bronze
babamdan gizli dün elime sevgilimin adını yazdırdım (kalıcı) kaburgama ise keleş dövmesi yaptırdım (kalıcı) , elimi zaten gördü evde kovaladı odaya kaçtım ama işe geç kaldığı için gelince görüşeceğiz dedi kapıya tekme attı tükürdü ve gitti , duşa girdim akşamüstü çıktığımda babam gelmişti git şu üstünü giyin dedi elinde sigara vardı sinirle içiyordu sanırım sigarayı bitirince beni de bitirecekti bornozumu çıkardım baksırımı giydim annem seslendi yanına gittim ve kaburgamdaki keleş dövmesini tamamen unutmuştum babam da annemin yanındaydı ikiside bana dikdik baktılar noldu dediğimde babamın elinin kombi dolabında ki içi inşaat demiriyle dolu sopaya gittiğini gördüm en son annemin x; kaç dediğini duydum , sonra altımda gri don ile apartman içerisinde elektrik dairesine saklandım duştan yeni çıktığım için saçım ıslaktı ve o an ki gerginlikle duşta gusul almadığımı farkettim hep cenabetlikten geldi bunlar başıma derken babamın bağıra çağıra beni apartmanda aradığını farkettim elektrik dolabının arkasına saklanayım derken kablolara saçım deydi ve bir kaç saniyede yere yığıldım sonrasında hastane de uyandım ve öğrendim ki beni aşık olduğum komşu kızı kurtarmış (sesleri duymuş) rezil oldum kız bide bana o kadar hastanedeyken çilek-karpuz-nektari-şeftali ve kaysı ile meyve tabağı hazırlamış sırıtarak yatağımın başucuna koydu , bu rezilliğin üstünü örtbas etmem gerek en kısa zamanda ne yapayım aşık olduğum kızın gözünde çok düştüm :(
Allah affetsin kahkaha attım

Besim Tibuk

80+ Gold
Bu tarık mı la

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
220V dan nasıl kurtuldun anlatsana biraz

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Cihan Karagöz
Hocam bana sorarsanız tez vakte dövmeleri sildirin çünkü komşu kzıı yâr olmaz elinde adıyla da kısmetini kapatır. Ayrıca hiçbir kız sırtında keleş olan birine de düşmez aksine negatif düşüncelere sahip olur. Bi anlık hevesle yapmış olabilirsiniz ama ileride pişmanda olursunuz

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
Elektrikçi olmasam az daha inanıyordum, pano odaları genelde zemin katta olur eğer oturduğunuz apartman küçükse panolar duvara gömme olur ama apartmanız 20 veya 30 daireli falan olursa duvara gömmeden devrilmesin diye duvara sabitlenir ee bu bilgiler ne işime yarayacak dersen o panoların dışında 1 kablo bile olmaz. 4x6 lık kablolar vardır ama onlar panonun üzerinde şu fotoğrafta ki galvaniz kanalların içinden kablolar gecirilir ve senin boyun o kanalları yetişmez

Ekler

• Screenshot_20221218-130439_Chrome.jpg
    Screenshot_20221218-130439_Chrome.jpg
    228.4 KB · Hit: 29
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,523
Üyeler