keremast
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 797
- İsim
- okr
ben de messibabamdan gizli dün elime sevgilimin adını yazdırdım (kalıcı) kaburgama ise keleş dövmesi yaptırdım (kalıcı) , elimi zaten gördü evde kovaladı odaya kaçtım ama işe geç kaldığı için gelince görüşeceğiz dedi kapıya tekme attı tükürdü ve gitti , duşa girdim akşamüstü çıktığımda babam gelmişti git şu üstünü giyin dedi elinde sigara vardı sinirle içiyordu sanırım sigarayı bitirince beni de bitirecekti bornozumu çıkardım baksırımı giydim annem seslendi yanına gittim ve kaburgamdaki keleş dövmesini tamamen unutmuştum babam da annemin yanındaydı ikiside bana dikdik baktılar noldu dediğimde babamın elinin kombi dolabında ki içi inşaat demiriyle dolu sopaya gittiğini gördüm en son annemin x; kaç dediğini duydum , sonra altımda gri don ile apartman içerisinde elektrik dairesine saklandım duştan yeni çıktığım için saçım ıslaktı ve o an ki gerginlikle duşta gusul almadığımı farkettim hep cenabetlikten geldi bunlar başıma derken babamın bağıra çağıra beni apartmanda aradığını farkettim elektrik dolabının arkasına saklanayım derken kablolara saçım deydi ve bir kaç saniyede yere yığıldım sonrasında hastane de uyandım ve öğrendim ki beni aşık olduğum komşu kızı kurtarmış (sesleri duymuş) rezil oldum kız bide bana o kadar hastanedeyken çilek-karpuz-nektari-şeftali ve kaysı ile meyve tabağı hazırlamış sırıtarak yatağımın başucuna koydu , bu rezilliğin üstünü örtbas etmem gerek en kısa zamanda ne yapayım aşık olduğum kızın gözünde çok düştüm