- Reaksiyon skoru
- 6,471
500 tl lik bir klavye almak istedim ama olurmu öyle dedi önemli olan işlemci dedi sonra 50 60 tl lik klavyeleri gösterek dediğinden ne farkı var dedi ben benimki meaknik her bir devresi farklı oluyor savaştamısın biri gidince diğerini mi kullancaksın dedi sonra daha uzun ömürlü falan dedim sonra daha hızlı dediğimde önemli olan işlemcisi o ne kadar hızlıysa o kadar hızlı dedi tabii oyun için olduğunu söyleyemedim izin vermiyor oyun oynamama o yüzden merak ettim
1-) Arctis 1 ile oyun oynanırmı ses kasılırmı?
2-) Babamı bimdeki mouseyi ve kulaklığı almaya nasıl ikna ederim?
Monitörü bile çok pahalıydı diyor ve kasayı önemsiyor sadece ama şanstan cg24g1 alabildik neyse eğer bimdekileri ikna edemezsem falan diye en fazla 120 tl olan kulaklık mouse klavye falan önerir misiniz? (hepsi ayrı ayrı 120 tl toplam değil)
Önemli not: Lütfen babama sallamayın elinize hiçbirşey geçmez (eleştirebilirsiniz tabiiki) o yüzden sorulara cevap vermeye önem gösterebilirmisniz? Teşekkürler şimdiden
1-) Arctis 1 ile oyun oynanırmı ses kasılırmı?
2-) Babamı bimdeki mouseyi ve kulaklığı almaya nasıl ikna ederim?
Monitörü bile çok pahalıydı diyor ve kasayı önemsiyor sadece ama şanstan cg24g1 alabildik neyse eğer bimdekileri ikna edemezsem falan diye en fazla 120 tl olan kulaklık mouse klavye falan önerir misiniz? (hepsi ayrı ayrı 120 tl toplam değil)
Önemli not: Lütfen babama sallamayın elinize hiçbirşey geçmez (eleştirebilirsiniz tabiiki) o yüzden sorulara cevap vermeye önem gösterebilirmisniz? Teşekkürler şimdiden