Arkadaşlar babam biraz değişik bir insan örneğin sinüzitim var basım agirdiginda telefona girdiğim için felan diyor emektar PC de oyun oynayamiyorum onun yanında hemen modemin fişini çekiyor silahlı oyunlara karşı bı düşmanlığı var oynadığımı gördüğü zaman PC yi kapattiriyor discord gibi seslilere giremiyorum onun yüzünden mesela kim bu babası kim nereli felan diyor soruyor sonra kapattiriyor PC yi
Ben böyle bir babayı PC almaya nasıl ikna edebilirim (yaşım 16 olmasına rağmen böyle davranıyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve babamın dükkanında calisarak parayı biriktirdim 30k hepsini ben vericem PC alirken
Hocam söyledim ona acıkladım başta okul hayatımı söyledi 1. Dönemden sonra dedi sonra eylülde dedi sonrada 6subat depreminden etkilenmişti dukkanımız yıkılacak dükkan işi belli olsun ondan sonra dedi şimdide zorlasam belki 3 5 güne alabilir fakat 18 yıldır işlettiği dükkan yıkılacağından dolayı üstüne gitmek istemiyorum
Core 2 quad q6600? sa o işlemciyi hemen overclockla standart g41 anakartta bile 3 ghz görüyo sana yardımcı olurum o işlemciyle iyi bir geçmişim var ve o işlemci 3 ghzde rx 560 kaldırıyo bana hemen ulaş