Neler Yeni

Babamı nasıl internetten almaya ikna ederim ? (ÇÖZÜLDÜ) internetten alıyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
uğur ak
Bozulduğunda nereye vereceğiz bi sorunla hemen onlarla konuşuruz gibi cevaplar mı veriyorlar banada aynısı oldu çünkü :D

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Up. Up.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe belli değil 5500 üstü olmaz.
büççeyi azıcık arttırıp

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
kankam herhangi bir arkadaşının ismini ver deki benim 5 arkadaşımda bu sitelerden bilgisayar aldı mesela gamegaraj diyeceksin benim 3 arkadaşım buradan bilgisayar aldı diyeceksin babana istersen konuş de sonra eğer tamam konuşayım derse 1 tane yakın arkadaşına haber et kanka game garajdan alacağız vs. oradan pc almış gibi konuşurmusun de zaten arkadaşın seni kırmayacaktır ve is tamam.

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Laptop alacağız yarın babam illa vatandan alalım diyor bende oranın kazık olduğunu söylüyorum ama dinlemiyor sanırım yarın vatana gidip kazığın kralını yiyeceğiz. Ne yapmalıyım taktik verin. 5000 TL ye intel HD graphics almak istemiyorum.

UP.
sen almasına ikna olduguna şükret ben daha alıcam diye bi konu açmadım babama ama bu akşam sorucam şans dileyin inş alır :)

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Bozulduğunda nereye vereceğiz bi sorunla hemen onlarla konuşuruz gibi cevaplar mı veriyorlar banada aynısı oldu çünkü :D
Aynen öyle cevap veriyor.

Evet arkadaşlar değişen bir şey olmadı. Yarın çok büyük kazık yiyeceğiz. Babama izleyebileceğim bu konu hakkında video var mıdır ?

Up

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Laptop alacağız yarın babam illa vatandan alalım diyor bende oranın kazık olduğunu söylüyorum ama dinlemiyor sanırım yarın vatana gidip kazığın kralını yiyeceğiz. Ne yapmalıyım taktik verin. 5000 TL ye intel HD graphics almak istemiyorum.

UP.
Bi tane konu aç vatandan bilgisyar alınır mı? diye sonra gsana gelecek cevapları ailnene göster ikna olurlar iki kişde işe yaradı

UP.
Bak sana şunu söyleyeyim laptop alırsan mesela 7-8 k laptop özelliklerine 4-5-6 k sistem toplarsın artı geçen vatana gittik itopyada da sistem 2 nin aynısını toplattırdım ama almadım çünkü aradaki fiyat farkı 2 bin tl idi artık gerisini sen düşün

Son düzenleme:

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1

UP.
Teknobiyotikten topla istanbulda deposuna gidin.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Kardeşim bir anda PC isteyerek ikna edemezsin. Ben 3 yıl önce basit şeyler alarak alıştırdım. Şimdi babam bize sormadan alışveriş yapıyor internetten. PC almaya karar verince kendi dedi İnternetten daha ucuz olur değil mi diye. Önceden düşünüp yapman gerekirdi bu işi. Şimdi ne yapsan fayda etmez

Barneystinson

80+ Silver
Barış senden böyle konu beklemezdim

Top Bottom