Neden ? Bende insan değil miyim ?Barış senden böyle konu beklemezdim
Hocam ikna etmek zor ama tek yöntem babanın istiyecegi bir seyi ininal ile gizlice alip sonra bak internettenaldim nasil demek olabilirLaptop alacağız yarın babam illa vatandan alalım diyor bende oranın kazık olduğunu söylüyorum ama dinlemiyor sanırım yarın vatana gidip kazığın kralını yiyeceğiz. Ne yapmalıyım taktik verin. 5000 TL ye intel HD graphics almak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
UP.
Bu konunun Barış ile bir alakası olduğunu sanmıyorum sadece yardım istiyor.Barış senden böyle konu beklemezdim
okBu konunun Barış ile bir alakası olduğunu sanmıyorum sadece yardım istiyor.
Hepsiburada alİzmir.
Maalesef.
Vur masaya yumruğunu çıkra göstreLaptop alacağız yarın babam illa vatandan alalım diyor bende oranın kazık olduğunu söylüyorum ama dinlemiyor sanırım yarın vatana gidip kazığın kralını yiyeceğiz. Ne yapmalıyım taktik verin. 5000 TL ye intel HD graphics almak istemiyorum.
UP.
sonra Show haberVur masaya yumruğuna çıkra göstre
kaç yaşındasınLaptop alacağız yarın babam illa vatandan alalım diyor bende oranın kazık olduğunu söylüyorum ama dinlemiyor sanırım yarın vatana gidip kazığın kralını yiyeceğiz. Ne yapmalıyım taktik verin. 5000 TL ye intel HD graphics almak istemiyorum.
UP.