Neler Yeni

Babamı Sınavlara Girmemem İçin Nasıl İkna Edebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hakan sert
Arkadaşlar liselerde sınavlara isteyen giriyor girmek istemeyenin ise 1. Dönem notları geçerli oluyor. Ben 1. Dönem derslerime çalışan biriydim ve ortalamam gayet iyiydi. 2. Dönem ders falan çalışmadım ve şimdi sınavlara isteyenin gireceğini öğrendim. Annemle konuştum ve durumu anlattım gitmemek konusunda anlaştık fakat babam sınavlara gideceksin diyor. Babamı nasıl ikna edebilirim? Taktik verin.
Not: Eğer sınavlara gitmezsem ortalamam 95 gidersem 80 üstü bile alamam.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Arkadaşlar liselerde sınavlara isteyen giriyor girmek istemeyenin ise 1. Dönem notları geçerli oluyor. Ben 1. Dönem derslerime çalışan biriydim ve ortalamam gayet iyiydi. 2. Dönem ders falan çalışmadım ve şimdi sınavlara isteyenin gireceğini öğrendim. Annemle konuştum ve durumu anlattım gitmemek konusunda anlaştık fakat babam sınavlara gideceksin diyor. Babamı nasıl ikna edebilirim? Taktik verin.
Notlarının üniversite sınavında etki edeceğini söyle

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Babanı ikna etmen şart değil bir velinin kağıdı imzalaması yeterli annenle okula gider belge işini halledersiniz olur biter sınav zamanıda okula gidiyor gibi yapıp biyerlerde oyalanırsın

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Babanı ikna etmen şart değil bir velinin kağıdı imzalaması yeterli annenle okula gider belge işini halledersiniz olur biter sınav zamanıda okula gidiyor gibi yapıp biyerlerde oyalanırsın
Cidden verdiğin taktik çocuğun babasını kandırmak mı?Bu mu doğru olan?

cemtastan2301

80+ Gold
Günlük vefat sayısını göster. Afedersin de baban ne yaşıyor anlamadım. Sadece bir günde kaç kişi ölüyor bu virüsten, boş yere okula mı gideceksin bir de ?

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dürüstçe çok çalışmadığını yapamayacağını anlat. Not ortalamasının üniversite sınavına etki edeceğini. 1 puanın bile sıralaman için önemli olduğunu anlat. Eminim ki anlayacaktır.

Basrii

80+ Bronze
Benim babam beni ilgilendirmiyor dedi dedemle gidip verip gelecem dilekçeyi. Babana şunu soyle 1. Dönem başardım 2. Dönem için risk almaya gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre
Kesinlikle üniversite sınavını etkilediğini söyle böyle saçma bişeymi olur baban senin kötülüğünü istiyo heralde bende lisedeyim ama girmeyecğim ilk dönem iyi olduğu için notumumu düşüreyim de

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cidden verdiğin taktik çocuğun babasını kandırmak mı?Bu mu doğru olan?
Verilen her tavsiyeyi zaten uyguladığına eminim notlara etki edeceği durumundan bahsetmek falan yaptığı ilk şeydir zaten babası sorumluluklarına uymadığı için ona bir ders vermek istiyor ama yaptığı şey onun geleceğini etkileyebilir bilginle değil belgenle ölçülüyorsun bu ülkede son çare yalan söylemek kandırmak olur aklınızda daha parlak bir fikir varsa buyrun

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Verilen her tavsiyeyi zaten uyguladığına eminim notlara etki edeceği durumundan bahsetmek falan yaptığı ilk şeydir zaten babası sorumluluklarına uymadığı için ders vermek istiyor ama yaptığı şey geleceğini etkileyebilir bilginle değil belgenle ölçülüyorsun bu ülkede son çare yalan söylemek kandırmak olur aklınızda daha parlak bir fikir varsa buyrun
Yalan söylemekten daha parlak bir fikrim var notların üniversite sınavına etkisi olacağını söylese ve 2. dönem hiç bir konuyu anlamadığını ve yükseltilmeye ihtiyacı olmayan bir notu olduğunu söylesene ikna olur olmazsa da yumuşar ve ikna etmek daha kolay olur

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yalan söylemekten daha parlak bir fikrim var notların üniversite sınavına etkisi olacağını söylese ve 2. dönem hiç bir konuyu anlamadığını ve yükseltilmeye ihtiyacı olmayan bir notu olduğunu söylesene ikna olur olmazsa da yumuşar ve ikna etmek daha kolay olur
Sence bunu yapmış olmama ihtimali var mı konuyu açan arkadaşımızın işe yarasaydı zaten bu konu hiç açılmamış olurdu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom