Neler Yeni

Babamı Sınavlara Girmemem İçin Nasıl İkna Edebilirim?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Sence bunu yapmamış olmama ihtimali var mı konuyu açan arkadaşımızın işe yarasaydı zaten bu konu hiç açılmamış olurdu
Arkadaş ben bunları yaptım falan dememiş ya da ben körüm sadece taktik istemiş bu işler yalanla dolanla olmaz

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sağlığını riske attığını söyle

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Arkadaşlar liselerde sınavlara isteyen giriyor girmek istemeyenin ise 1. Dönem notları geçerli oluyor. Ben 1. Dönem derslerime çalışan biriydim ve ortalamam gayet iyiydi. 2. Dönem ders falan çalışmadım ve şimdi sınavlara isteyenin gireceğini öğrendim. Annemle konuştum ve durumu anlattım gitmemek konusunda anlaştık fakat babam sınavlara gideceksin diyor. Babamı nasıl ikna edebilirim? Taktik verin.
Not: Eğer sınavlara gitmezsem ortalamam 95 gidersem 80 üstü bile alamam.
Babana günlük vaka durumunu ve ölü sayısını göster ve seni hala sınava gönderiyorsa...(diyecek bir şey yok)

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hakan sert
Notlarının üniversite sınavında etki edeceğini söyle
Günlük vefat sayısını göster. Afedersin de baban ne yaşıyor anlamadım. Sadece bir günde kaç kişi ölüyor bu virüsten, boş yere okula mı gideceksin bir de ?
Dürüstçe çok çalışmadığını yapamayacağını anlat. Not ortalamasının üniversite sınavına etki edeceğini. 1 puanın bile sıralaman için önemli olduğunu anlat. Eminim ki anlayacaktır.
Bir kaç çivisi eksik demekki
Benim babam beni ilgilendirmiyor dedi dedemle gidip verip gelecem dilekçeyi. Babana şunu soyle 1. Dönem başardım 2. Dönem için risk almaya gerek yok.
Kesinlikle üniversite sınavını etkilediğini söyle böyle saçma bişeymi olur baban senin kötülüğünü istiyo heralde bende lisedeyim ama girmeyecğim ilk dönem iyi olduğu için notumumu düşüreyim de

bir tek sen zekisin zaten
Sağlığını riske attığını söyle
Babana günlük vaka durumunu ve ölü sayısını göster ve seni hala sınava gönderiyorsa...(diyecek bir şey yok)
Hocam hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Çarşamba günü konuşacağım ve buraya durumu bildireceğim. İyi akşamlar

erny

80+ Bronze
Virüsten ve varyantlarından bahset. Kendinin annenin ve babanın ölüm risklerinden bahset.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,071
Son üye
omer980
Top Bottom