Babamı SSD Almaya Nasıl İkna Edebilirim ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,102
Arkadaşlar babam teknolojiden anlayan bir insan.Ben de 12 senedir aynı hdd yi kulllanıyorum ve artık fişi çekilmek üzere.Babamı ssd almaya nasıl ikna edebilirim ? (Maddi Açıdan sıkıntı yok paranın çoğunu ben vereceğim)

Arkadaşlar babam teknolojiden anlayan bir insan.Ben de 12 senedir aynı HDD yi kulllanıyorum ve artık fişi çekilmek üzere.Babamı ssd almaya nasıl ikna edebilirim ? (Maddi Açıdan sıkıntı yok paranın çoğunu ben vereceğim)
Hard disk çalışırken salla bat sektör taraması yaparken

Arkadaşlar babam teknolojiden anlayan bir insan.Ben de 12 senedir aynı HDD yi kulllanıyorum ve artık fişi çekilmek üzere.Babamı ssd almaya nasıl ikna edebilirim ? (Maddi Açıdan sıkıntı yok paranın çoğunu ben vereceğim)
HDD den dolaylı büyük bir sıkıntı varsa göster.
Eğer ikna olmuyosa biraz yüklen HDD ye bozulsun mecbur yenisini alcak.

Olayı ince detaylarına kadar anlatın
Bu harddiskin zamanla işlevini yitireceğini belirtin

Umarım anlar.

Son düzenleme:
HDD den dolaylı büyük bir sıkıntı varsa göster.
Eğer ikna olmuyosa biraz yüklen HDD ye bozulsun mecbur yenisini alcak.
Hocam babama test raporlarını attım riskli yazıyor.Hddyi bozamam anında çakar durumu çünkü dediğim gibi teknolojiden anlıyor

Buba buba bilgisayarının hızlı olmasını istiyormusun ?
-Evet oğlum
-buba ssd alalımmı nolur bilgayar hızlanır hemde donmaz
-Bakarız

Baban 1 gün boyunca PCyi kullansın yavaşlık yüzünden bıkar ve alır.
Kulansa aldıracağım da pc'nin başına oturtamıyorum.Birde nerden gördüyse ssd çabuk bozulur kanısı var adamda.Ssd'nin hdd den daha iyi olduğunu anlatmam lazım

baba de "kendine daha hızlı araba nasıl istiyosun, alması zor evet pahalı. ama ssd mümkün. " de

Hocam babama test raporlarını attım riskli yazıyor.Hddyi bozamam anında çakar durumu çünkü dediğim gibi teknolojiden anlıyor
Bak bak napıyorsun şimdi windows 10nun en kötü yani yeniden baslat seçeneği ile yeniden başlatmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,255
Üyeler
184,130
Son üye
EfeKaan02
Geri