Huyuna git , kendin de biraz para biriktir ve her fırsatta dile getir şuanki pc nin yetersizliğini.10 Yıldır Yeni Pc İstiyorum Be Yardım Edin
Korona var inşallah yazına biterde çalışırızPara biriktir, kendi paranla al. Yazın 2 ay çalışsan yeter.
Hahahahahahahahha kardeş 15 yıldır babamı ikna edemedim taktik bulursan banada söyle10 Yıldır Yeni Pc İstiyorum Be Yardım Edin
Bende ikma etmekte zorladım ebayı ve uzakten eğitiöi bahame et babana hocaların bilgisayardan ödev verdiğini söyle bide 2. El letgoda çok uygun bilgisayarlar var hem ailenide zorlamamıl olursun10 Yıldır Yeni Pc İstiyorum Be Yardım Edin
Bence kendin para biriktir ve yazın çalışabilirsen bir yerde çalış zaten kazandığın para pc almana yeter10 Yıldır Yeni Pc İstiyorum Be Yardım Edin
Valla kardeşim bende o konulardan muzdarip oldum bi kaç yıl. Ama okuduğum bölümde kesinlikle performanslı bi PC’ye ihtiyacım vardı ve alındı. Böyle bir sorunun veya sıkıntın varsa aç yoksa şu sıkıntılı zamanda aile reisinin hiçbir şekilde fayda sağlayacağını düşünmüyorum.10 Yıldır Yeni Pc İstiyorum Be Yardım Edin
Ben de istiyorum 4. sınıftan beri şuan lise 1 deyim her sene takdir getir alacağım dedi yani babanın durumu var ise onla sözleş ders notlarım yüksek gelirse alıcak mısın de evet derse alır . Bide sürekli böyle pc toplama işleriyle uğraş seni farketsin napıyorsun dediğinde de hiç öyle hayal kuruyorum tarzı şeyler söyle baban duygulanır Kısaca duygu sömürüsü yap Varmı bu taktiği yapanlar ?10 Yıldır Yeni Pc İstiyorum Be Yardım Edin