Babamın Arabasını Kaçırmalımıyım?

Kaan™

80+
Reaksiyon skoru
37
Genelde gündüzleri herkes işinde gücünde olduğu için araba boşta kalıyor ve ben, arabayı kaçırıp 1-2 tür atmayı düşünüyorum.Araba sürmeyi bilmiyorum ehliyetim yok.Babam her yanıma oturup arabayı sürmeyi öğretmeye çalıştığında şöyle bir bir diyalog yaşanıyor:

Genelde gündüzleri herkes işinde gücünde olduğu için araba boşta kalıyor ve ben, arabayı kaçırıp 1-2 tür atmayı düşünüyorum.Araba sürmeyi bilmiyorum ehliyetim yok.Babam her yanıma oturup arabayı sürmeyi öğretmeye çalıştığında şöyle bir bir diyalog yaşanıyor:
Riske atma hem ehliyet yok hem araba ile bişeye karışırsan daha kötü uğraşma böyle saçma şeyler ile

Kardeşim bu nasıl soru tabi öğreneceksin insanlar ehliyete gidip boş boş durup mu öğreniyor sanıyorsun ehliyete yazıl en yakın zamanda cebine koy

yaş kaç bu arada?
Hocam bazıları öğretemiyorlar dedikleri için dedim,olayın nasıl işlediğini pek bilmiyorum.Yaşım 18.

eğer kaza veya cezada babanıza yük olmayıp ödeyecekseniz kaçırın

Hocam bazıları öğretemiyorlar dedikleri için dedim,olayın nasıl işlediğini pek bilmiyorum.Yaşım 18.
Kardeşim öğretiyorlar zaten sınava vb giriyorsun inanma çevrene tekte ehliyet sınavını geçen biri olarak söylüyorum sınavı geçmeme rağmen trafiğe çıkamam mesela şuan babamın arabası volswogen polo 1999 model süremem mesela nerdeyse kavrama noktası yok nerdeyse arabada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,584
Üyeler
185,768
Son üye
ardakadabrarda
Geri