Neler Yeni

Babamın bilgisayarcı arkadaşı siyah ekran sorununu Windows Deneme Sürümüne Bağladı

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bilgisayarıma yeni ekran kartı taktım siyah ekran veriyordu sadece güvenli modda girebiliyordum babam evde dedi her ay senin garanti ile mi uğraşacağız (biraz araba sürüyor PC yi garantiye götürmek için ) cengiz diye bı arkadaşını aradı bak bu internet kafeci senin sorunu çözer dedi adamla anlaşmaya çalışıyorum ama olmuyor bildiğin kardeşim senin ram kastiriyordu onu çıkarttım diyen tiplerden gibi geldi bana adama diyorum ki acaba driver çakışması oluyor olabilir mi ısrarla şunu diyor : "Kardeşim sen kendin söylüyorsun Windows deneme sürümü kurmuşsun onda öyle şeyler olur bide deneme sürümünde güncelleme yapmışsın biz sana CD den Windows kurarız (abi benim bilgisayarın önü cam CD rom yok ki)olsun kardeşim onu hallederiz bir şekilde "
Yani adam yeni ekran kartında siyah ekran ve ekran gitme sorununu Windows deneme sürümüne bağlıyor babamda garanti ile uğraşamam diyor bak bu adam internet kafeci diyor ne yapayım bilemedim siz ne diyorsunuz :)
Aile de ekonomik bir sorun yoksa bırak götürsün baban gelsin sorun olursa babana yıkarsın suçu birdaha böyle bir sorunla karşılaşmazsin. Durumunuz iyi değilse olayi anlayacaklari şekilde anlatman lazim.

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
Aile de ekonomik bir sorun yoksa bırak götürsün baban gelsin sorun olursa babana yıkarsın suçu birdaha böyle bir sorunla karşılaşmazsin. Durumunuz iyi değilse olayi anlayacaklari şekilde anlatman lazim.
Durumumuz çok ta iyi değil ilk defa bilgisayar aldık onda da başıma gelmeyen kalmadı küçük bı arabamız var babamla daha önce eski ekran kartı takılıyken de aynı sorun yüzünden gitmiştik beraber garantiye ve sorunu çözmüşlerdi ama şimdi diyor ben sürekli senin garantin ile mi uğraşacağım vallaha psikolojim bozuldu bide garantide sorun ekran kartında çıkarsa ekran kartını gaming gen tr den almadığım için yapmayacaklar ve bana ekran kartında sorun diyecekler ama o zaman da ekran kartının 14 günlük iade süresi dolmuş oluyor ve belki incehesap sıkıntı çıkarıp iade almaz

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Babama kendim söyledim adam Windows deneme sürümü diyor onla alakası yoktur diyorum babam da bu adam internet kafeci diyor arkadan adam telefondan kardeşim hallederiz bir sekilde diyor :d
İnternet kafeyle bilgisayar hakkında bilginin alakası yok sadece abi masa 3 sınırsız açmayı biliyor herhalde

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
İnternet kafeyle bilgisayar hakkında bilginin alakası yok sadece abi masa 3 sınırsız açmayı biliyor herhalde
İşte çok stresli bı haldeyim şuan garantiye gönderemiyorum PC doğru düzgün çalışmıyor elimde kaldı 5k lik bilgisayar

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,871
İsim
Mert Metshi
Babama kendim söyledim adam Windows deneme sürümü diyor onla alakası yoktur diyorum babam da bu adam internet kafeci diyor arkadan adam telefondan kardeşim hallederiz bir sekilde diyor :d
babana göster bu yorumları anlar o zaman

BALANCE

80+ Bronze
Senin yaşın küçük anlamassın 😄😂
Dinlemezler eski kafa denir buna

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
Senin yaşın küçük anlamassın 😄😂
Dinlemezler eski kafa denir buna
Yorumları gösterdim trip attı bana bildiğin :D neyse ben ekran kartını söküp bir bilgisayarcıya gideyim ekran kartında sorun varsa iade ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,248
Üyeler
165,150
Son üye
S4lamanca
Top Bottom