Neler Yeni

Babamın kartından oyunlar aldım

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,376
İsim
Baran Kut

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Zaten bu yaptığım da bir suç hırsızlığa giriyordur herhalde biliyorum.
Sana açık ve net fikrimi söyliyim ben senin yerinde olsaydım ki zamanında oldum berbat bi durum geceleri uyuyamıyorsun vicdan azabından anasını satim ben yerinde olsam şuan şimdi giderdim erkekliğe sığmıycak ama konu baba olunca dizlerimin üstüne çökerdim babana fazla yaklaşma tabi baba derdim çok çok özür dilerim ama ben bi hata yaptım doğruyu söyliycem nolur çok kızma felan işte babanla arandaki samimiyeti bilmiyorum ama gidip ayaklarına kapanıp erkek gibi özrünü dile sonra akışına bırak 1 haftaya unutulur

Sana açık ve net fikrimi söyliyim ben senin yerinde olsaydım ki zamanında oldum berbat bi durum geceleri uyuyamıyorsun vicdan azabından anasını satim ben yerinde olsam şuan şimdi giderdim erkekliğe sığmıycak ama konu baba olunca dizlerimin üstüne çökerdim babana fazla yaklaşma tabi baba derdim çok çok özür dilerim ama ben bi hata yaptım doğruyu söyliycem nolur çok kızma felan işte babanla arandaki samimiyeti bilmiyorum ama gidip ayaklarına kapanıp erkek gibi özrünü dile sonra akışına bırak 1 haftaya unutulur
Ben diz çökmem diye düşünüyorum normal otururum konuşurum yada karşısında durup konuşurum benim için erkeklikle de alakası yok yani babam diz çökünce bir şey deyişmicek hatta napiyorsun oğlum kalksana yerden dicek

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,376
İsim
Baran Kut
baba olunca dizlerimin üstüne çökerdim babana fazla yaklaşma tabi baba derdim çok çok özür dilerim ama ben bi hata yaptım doğruyu söyliycem nolur çok kızma felan işte babanla arandaki samimiyeti bilmiyorum ama gidip ayaklarına kapanıp erkek gibi özrünü dile
Çalışır hocam :kekw: öneririm. Babaya biraz üstünlük hissi yaratır, sen de bu durumdan pişmansın da zaten.

Ama yemezse ikinci opsiyon direkt anneye açılmak. İkisi de çalışır.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Baba de çalışıp hepsini yerine ben koyucam sen evde yatıcan bu eve ben destek çıkıcam babamm evi ben geçindiricem sende tatil yapıcan reis

bide ben yere cokersem babam beni görmez babam L koltukta ayaklarını uzatıp oturur hep

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Ben aldığım cogu oyunu bitirdim bile .d iade olursa güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani sony e boşuna para verip üzerine ban mi yiyorum?
Bende o durum olmustu hocam. Hesabı kurtarmak icin 5 6 yılımı verdim ama nafile, hesap silinmisti.

Ben bide e postamıda olmıyan bir e posta girmisim,Dahada corba oldu.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Ben diz çökmem diye düşünüyorum normal otururum konuşurum yada karşısında durup konuşurum benim için erkeklikle de alakası yok yani babam diz çökünce bir şey deyişmicek hatta napiyorsun oğlum kalksana yerden dicek
Of of sen benim babamı tanısan varya bizim köpek var babam eve girince köpek başını eğiyor yere çömüyor taki babam köpeği yanına çağırana kadar

Of of sen benim babamı tanısan varya bizim köpek var babam eve girince köpek başını eğiyor yere çömüyor taki babam köpeği yanına çağırana kadar
Her baba aynı olmuyor herhalde ama şuanda senin babanın olmasını tercih ederim 1 haftada unutakcsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,291
Üyeler
163,634
Son üye
liv24
Top Bottom