Levi Ackerman
80+ Bronze
Dahası
Hocam çayı püskürdüm allah affetsin çok güldüm vallahihapse girersin
Hocam çayı püskürdüm allah affetsin çok güldüm vallahihapse girersin
Yok la ne 1 haftası ben onu normal bi aile için söylüyorum benim babam aklına geldikçe yüzüne vurur lafını yaparda yapar tuvalettesindir orda da rahat vermezHer baba aynı olmuyor herhalde ama şuanda senin babanın olmasını tercih ederim 1 haftada unutakcsa
PS i satma konusunu açmasa daha iyi olur sankidostum babana şü cümleyi kullan baba o oyunları ben aldım çok yanlış karar verdim kendimden utanıyorum senden çok ama çok özür dilerim istersen ps mi satabilirsin seni anlayışla karşılarım sana söylememe sebebim beni döversin canımı acıtırsın diye çok korktum ama pişmanlık acıdan daha ağır bastı senden özür dilerim baba
Böyle bir şey söylesem güler o çünkü beni dovmeyecegini bilirim diye düşünür neyse hepinizi daha çok yormayayin tüm cevaplarınız için teşekkürlerdostum babana şü cümleyi kullan baba o oyunları ben aldım çok yanlış karar verdim kendimden utanıyorum senden çok ama çok özür dilerim istersen ps mi satabilirsin seni anlayışla karşılarım sana söylememe sebebim beni döversin canımı acıtırsın diye çok korktum ama pişmanlık acıdan daha ağır bastı senden özür dilerim baba
dostum sen bana güven böyle yaparsan işin içinde sıyrılırsınBöyle bir şey söylesem güler o çünkü beni dovmeyecegini bilirim diye düşünür neyse hepinizi daha çok yormayayin tüm cevaplarınız için teşekkürler
Ahahahahshahahahshhahdhsfjjsf Benim babamda bazı konularda böyle benle dalga geçer sürekli geçen sene matematikten 5 almıştım 1 yıl boyunca dalga geçti benimleYok la ne 1 haftası ben onu normal bi aile için söylüyorum benim babam aklına geldikçe yüzüne vurur lafını yaparda yapar tuvalettesindir orda da rahat vermez
Diyeceğimi düşünmüyorum bizim ailelik bir cümle değil budostum sen bana güven böyle yaparsan işin içinde sıyrılırsın
Evet eski nesildekiler daha cesaretli ve zor dönemlerden geçmişler.Seninki de kötüymüş de ben çocukken yatılı Kur'an kursundan kaçıp eve gelmiştim babam beni fena dövmüştü öle böle değil altıma yapacak kadar ama yinede korkmayıp babamın karşısına çıkmıştım.Yeni nesilde iş yok hocam
Öyle bir şey olursa evden kaçarım herhaldeGo to sanayi iş güç üretim ödeme
Şaka bir yana ben de gencim senden en fazla 5 6 yaş büyüğümdürEvet eski nesildekiler daha cesaretli ve zor dönemlerden geçmişler.