Babamla Bir Siyasetçi Hakkında Tartışma

Xcafy

80+
Reaksiyon skoru
29
Olay şöyle oldu farklı bi yerden siyasetçiyle ilgili konu açıldı. Bende dedim baba Mansur Yavaş 80Tllik ayakabı giyiyor. Babam başladı milyonluk adam o ayakkabıya giyer mi ?hepsi kameralara oynuyor. Blöf hepsi aynı dedi vs vs ama haklı olduğumu biliyorum. Bana ukalasın çok biliyosun o kadar zengin adam niye giysin o ayakabıyı deri ayakabı giyer dedi. bende sen çok biliyosun dedim. Cidden bazı olaylar doğru ama herşeye inanma diyor sinir edici bi durum

Adam milyonluk adammış neden 80 Tllik ayakabı giysin?

Arkadaşlar demek istediğim hani bazı şeyler göründüğü gibi değil mi ? giyemez mi yani yok milyonluk adam bilmem ne yani giyemez mi

Son düzenleme:
Eeee?

Olay şöyle oldu farklı bi yerden siyasetçiyle ilgili konu açıldı bende dedim baba mansur yavaş 80 tllik ayakabı giyiyor diye babam başladı milyonluk adam o ayakkabıya giyer mi hepsi kameralara oynuyor diye hepsi blöf hepsi aynı dedi vs vs ama haklı olduğumu biliyorum bana ukalasın çok biliyosun o kadar zengin adam niye giysin vs dedi bende sen çok biliyosun dedim cidden bazı olaylar doğru ama herşeye inanma diyor sinir edici bi durum napçam
Okey

Olay şöyle oldu farklı bi yerden siyasetçiyle ilgili konu açıldı bende dedim baba mansur yavaş 80 tllik ayakabı giyiyor diye babam başladı milyonluk adam o ayakkabıya giyer mi hepsi kameralara oynuyor diye hepsi blöf hepsi aynı dedi vs vs ama haklı olduğumu biliyorum bana ukalasın çok biliyosun o kadar zengin adam niye giysin vs dedi bende sen çok biliyosun dedim cidden bazı olaylar doğru ama herşeye inanma diyor sinir edici bi durum napçam

Ya arkadaşlar demek istediğim hani bazı şeyler göründüğü gibi değil mi adam iyi değil mi icraatler ortada giyemez mi yani yok milyonluk adam bilmem ne yani giyemez mi
80 TL'ye ayakkabı varsa bende giyem.

Ya arkadaşlar demek istediğim hani bazı şeyler göründüğü gibi değil mi adam iyi değil mi icraatler ortada giyemez mi yani yok milyonluk adam bilmem ne yani giyemez mi
Mansur yavaş şey değil mi ya? Makam aracımı sattım işe minibüsle gidip geliyorum diyen ama işe gittiği minibüs 1 milyon 750 bin tl olan

80tllik ayakkabı giyince ne oluyor pahalı giyince ne oluyor varsın pahalı giyinsin zaten adam ucuz ayakkabı giyildiği için mi seviliyor yoksa siyasi yönden güven verdiği için mi?

80tllik ayakkabı giyince ne oluyor pahalı giyince ne oluyor varsın pahalı giyinsin zaten adam ucuz ayakkabı giyildiği için mi seviliyor yoksa siyasi yönden güven verdiği için mi?
Mesela erdoğan nike giydiği için ben erdoğana oy vericem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,953
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri