baid
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 4,397
Peki.Mesela erdoğan nike giydiği için ben erdoğana oy vericem
Peki.Mesela erdoğan nike giydiği için ben erdoğana oy vericem
Bende firslayd'nin 200.000tl'lik fransız çantasını sevdiğim için bende ona oy verecem bir firstlayd class olmalıMesela erdoğan nike giydiği için ben erdoğana oy vericem
Kanka Ülkemizde o kafayla düşünen çok insan var. En gıcık olduğum düşünme tarzı (alınma)Olay şöyle oldu farklı bi yerden siyasetçiyle ilgili konu açıldı. Bende dedim baba Mansur Yavaş 80Tllik ayakabı giyiyor. Babam başladı milyonluk adam o ayakkabıya giyer mi ?hepsi kameralara oynuyor. Blöf hepsi aynı dedi vs vs ama haklı olduğumu biliyorum. Bana ukalasın çok biliyosun o kadar zengin adam niye giysin o ayakabıyı deri ayakabı giyer dedi. bende sen çok biliyosun dedim. Cidden bazı olaylar doğru ama herşeye inanma diyor sinir edici bi durum
Adam milyonluk adammış neden 80 Tllik ayakabı giysin?
Arkadaşlar demek istediğim hani bazı şeyler göründüğü gibi değil mi ? giyemez mi yani yok milyonluk adam bilmem ne yani giyemez mi
babalar ile böyle konuşmalar gayet normal yaşamayan yoktur boşverOlay şöyle oldu farklı bi yerden siyasetçiyle ilgili konu açıldı. Bende dedim baba Mansur Yavaş 80Tllik ayakabı giyiyor. Babam başladı milyonluk adam o ayakkabıya giyer mi ?hepsi kameralara oynuyor. Blöf hepsi aynı dedi vs vs ama haklı olduğumu biliyorum. Bana ukalasın çok biliyosun o kadar zengin adam niye giysin o ayakabıyı deri ayakabı giyer dedi. bende sen çok biliyosun dedim. Cidden bazı olaylar doğru ama herşeye inanma diyor sinir edici bi durum
Adam milyonluk adammış neden 80 Tllik ayakabı giysin?
Arkadaşlar demek istediğim hani bazı şeyler göründüğü gibi değil mi ? giyemez mi yani yok milyonluk adam bilmem ne yani giyemez mi
erdoğan nike mı giyiyorMesela erdoğan nike giydiği için ben erdoğana oy vericem
Kanka babam aslında o tip insanlardan değil yani bizim kafamızda öyle amcalar gibi demiyor ekonomi iyi ama bazı haberlerede inanmıyor o bozuyor beni işteKanka Ülkemizde o kafayla düşünen çok insan var. En gıcık olduğum düşünme tarzı (alınma)
Hiçbir şeyi araştırmadan sadece yorum yapmak için yorum yapıyorlar sonra yok ekonomi iyi yok Türkiye çok iyi yerlere gidiyor vb. şeyleri söylüyorlar oysaki Ülkenin Durumu ortada. Devlet Yetkilileri bir birine laf atacağına Ülke için çalışsalardı hep birlikte oturup şuan burada bunu tartışıyor olmazdık diye düşünüyorum.
babalar ile böyle konuşmalar gayet normal yaşamayan yoktur boşver
Jordan hemdeerdoğan nike mı giyiyor![]()