Babamla Bir Siyasetçi Hakkında Tartışma

Konuyu toparladım umarım daha da açıklayıcı olmuştur

Olay şöyle oldu farklı bi yerden siyasetçiyle ilgili konu açıldı. Bende dedim baba Mansur Yavaş 80Tllik ayakabı giyiyor. Babam başladı milyonluk adam o ayakkabıya giyer mi ?hepsi kameralara oynuyor. Blöf hepsi aynı dedi vs vs ama haklı olduğumu biliyorum. Bana ukalasın çok biliyosun o kadar zengin adam niye giysin o ayakabıyı deri ayakabı giyer dedi. bende sen çok biliyosun dedim. Cidden bazı olaylar doğru ama herşeye inanma diyor sinir edici bi durum

Adam milyonluk adammış neden 80 Tllik ayakabı giysin?

Arkadaşlar demek istediğim hani bazı şeyler göründüğü gibi değil mi ? giyemez mi yani yok milyonluk adam bilmem ne yani giyemez mi
Kanka Ülkemizde o kafayla düşünen çok insan var. En gıcık olduğum düşünme tarzı (alınma)

Hiçbir şeyi araştırmadan sadece yorum yapmak için yorum yapıyorlar sonra yok ekonomi iyi yok Türkiye çok iyi yerlere gidiyor vb. şeyleri söylüyorlar oysaki Ülkenin Durumu ortada. Devlet Yetkilileri bir birine laf atacağına Ülke için çalışsalardı hep birlikte oturup şuan burada bunu tartışıyor olmazdık diye düşünüyorum.

Olay şöyle oldu farklı bi yerden siyasetçiyle ilgili konu açıldı. Bende dedim baba Mansur Yavaş 80Tllik ayakabı giyiyor. Babam başladı milyonluk adam o ayakkabıya giyer mi ?hepsi kameralara oynuyor. Blöf hepsi aynı dedi vs vs ama haklı olduğumu biliyorum. Bana ukalasın çok biliyosun o kadar zengin adam niye giysin o ayakabıyı deri ayakabı giyer dedi. bende sen çok biliyosun dedim. Cidden bazı olaylar doğru ama herşeye inanma diyor sinir edici bi durum

Adam milyonluk adammış neden 80 Tllik ayakabı giysin?

Arkadaşlar demek istediğim hani bazı şeyler göründüğü gibi değil mi ? giyemez mi yani yok milyonluk adam bilmem ne yani giyemez mi
babalar ile böyle konuşmalar gayet normal yaşamayan yoktur boşver

Kanka Ülkemizde o kafayla düşünen çok insan var. En gıcık olduğum düşünme tarzı (alınma)

Hiçbir şeyi araştırmadan sadece yorum yapmak için yorum yapıyorlar sonra yok ekonomi iyi yok Türkiye çok iyi yerlere gidiyor vb. şeyleri söylüyorlar oysaki Ülkenin Durumu ortada. Devlet Yetkilileri bir birine laf atacağına Ülke için çalışsalardı hep birlikte oturup şuan burada bunu tartışıyor olmazdık diye düşünüyorum.
Kanka babam aslında o tip insanlardan değil yani bizim kafamızda öyle amcalar gibi demiyor ekonomi iyi ama bazı haberlerede inanmıyor o bozuyor beni işte
babalar ile böyle konuşmalar gayet normal yaşamayan yoktur boşver

Kankacım soruna cevap olarak bir şey diyeyim, Mansur Yavaş'ın yakın takipçisi değilim ancak her siyasetçi kameralara oynar. Ama her iyi davranış da böyle yorumlanmamalıdır, belki bizim memlekette gerçekten halktan bir siyasetçi olmadığı için baban kendini böyle şartlandırmıştır ama siyasetçilerden bağımsız olarak şunu söyliyim milyonluk adam 80 liralık ayakkabı giyer.
Bak Türk milyonerler genelde hava atar, görmemiştir. Bak mesela Ali Ağaoğlu'na, haberlerde cebinden tomarla para çıkarıp bu kadar param var şu arabam var dediğini hatırlarım. Bir de mesela Keanu Reeves diyelim, aşağdaki linkten 8 numaraya bakabilirsin. Dünyanın en önde gelen aksiyon oyuncularından. Matrix 1-2-3, John Wick1-2-3, 47 Ronin...
Yani kısaca milyonluk insan 80 liralık ayakkabı giyer de Tr'de yaşadığımız için baban da şüphelenemekte fazla fazla haklı ama kesin yargıda bulunmasaymış iyiymiş.

Siyasetçiler hep yer sofrasında iftar açar, hep toplu taşıma kullanırlar, hep 80tl'lik ayakkabı giyerler....

İsterse tamamen altından bir zırh giysin iyi bir yönetici oldukdan sonra halka hizmet ettikden sonra önemi yok sizin gibi yaratıklar libyada kaddafiyi indirdi sarayı var ve kaliteli giyiniyor diye ama kaddafi zenginliğini halka yaymıştı elektrik -su bedavaydı şimdi hepsi birbirini yiyor.
Basur yavaş Amerikanın köpeği olarak ucuz popülizm uğruna Çin büyükelçiğinin altını kazıyorsa idam edilmeli ne giydiğinin önemi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,951
Üyeler
184,246
Son üye
eczces
Geri