Neler Yeni

Babamla dizi izleyeceğiz Hangisi

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fettah Özalp
Babam breaking bad ve walking dead izlemek istiyor ama cinselliği kafaya takıyor bunlarda cinsellik varmıdır bilen yazabilirmi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Kardeşim senden rica ediyorum, breaking bad izleyin. O kadar iyi o kadar mükemmel ki bu diziyi izlemeyen kalmayana dek izlemeye teşvik etmeye devam edeceğim.
Sanırım Breaking Bad'i izlemeyen bir tek ben kaldım :D

cnrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can
Babam breaking bad ve walking dead izlemek istiyor ama cinselliği kafaya takıyor bunlarda cinsellik varmıdır bilen yazabilirmi

The Fringe tavsiye ederim! hem bilimkurgu hem keyifli hemde abuduk gubuduk sahneler yok hem de uzun bir seri!

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
Breaking badde ilk bölümde ciplak kiz vardi bi de bi bolumde walter reis kendine hakim olamiyordu dikkat edersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Breaking badde ilk bölümde ciplak kiz vardi bi de bi bolumde walter reis kendine hakim olamiyordu dikkat bib

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Kesinlikle breaking bad izlemenizi tavsiye ederim, 3-4 kez izledim dönem dönem. Sıralama olarak ise önce breaking bad daha sonra el camino filmi (Dizi çekildikten 10 sene sonra oyuncuları toplamışlar ve breaking bad'in bittiği bölümün sonundan başlatarak devam niteliğinde bir film yapmışlar), son olarak da better call saul dizisini izlemelisiniz. Better Call Saul ise diziyi daha iyi anlaman için breaking bad evreninin geçmişini anlatıyor. Çoğu diziyi bırakan yavaş ilerlemesi sebebiyle bırakıyor ama bana hiç öyle gelmedi açıkçası, karakter gelişimi, sinema çekim tekniği, dizinin ilerleyişi vs. her şeyiyle muazzam bir başyapıt. İzleyecekseniz kesinlikle spoiler yememeye dikkat edin, sosyal medya spoiler dolu. Dizi bittiğinde gerekten boşluğa düşüyor insan, muhtemelen sizde de olacak. Hatta son bölümleri bilerek ara ara izliyordum bitmesin diye :D. İzleyecekseniz şimdiden iyi seyirler :)

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
breaking bad de jesse sahnelerini atlarsın ama onlarda abartı değil yani

Top Bottom