Babayı red etme hakkında

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,620
Babalık reddi davası için ne yapmam gerekiyor bu konuda bi tecrübesi olan var mı?

Baba rededilmez babanı sev vs vs yazmayın lütfen, şeytan görsün yüzünü

kanka bilmiyorum ama ne oldu aranızda?

Babalık reddi davası için ne yapmam gerekiyor bu konuda bi tecrübesi olan var mı?

Baba rededilmez babanı sev vs vs yazmayın lütfen, şeytan görsün yüzünü
Baba babalığı reddedebiliyordu sanırım
ama çocuk babasının mirasını vs. reddedebiliyordu sadece aradaki bağı zannetmiyorum
Nüfus kütüğünüzde ismi yazar sadece görmek istemiyorsanız görmek zorunda değilsiniz zaten boşuna uğraşmanızı tavsiye etmiyorum o yüzden dava ile.

çok şey oldu hocam dolandırmadan tut dayağa kadar her halt var allahın belası dolandırıcı çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama çocuk babasının mirasını vs. reddedebiliyordu sadece aradaki bağı zannetmiyorum
Nüfus kütüğünüzde ismi yazar sadece görmek istemiyorsanız görmek zorunda değilsiniz zaten boşuna uğraşmanızı tavsiye etmiyorum o yüzden dava ile.
sadece baba red ediyorsa çok saçma olur. Okuduklarıma göre çocuğunda hakkı varmış sanırım. Avukat yok mu hiç ya

Aslında mantıklı 18 yaşını geçtik bari mirası alalım zaten görmüyoruz

Bir şey olmadı knk sorun o zaten:)

çok şey oldu hocam dolandırmadan tut dayağa kadar her halt var allahın belası dolandırıcı çıktı

sadece baba red ediyorsa çok saçma olur. Okuduklarıma göre çocuğunda hakkı varmış sanırım. Avukat yok mu hiç ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,842
Üyeler
189,334
Son üye
err5y
Geri