Baba babalığı reddedebiliyordu sanırımBabalık reddi davası için ne yapmam gerekiyor bu konuda bi tecrübesi olan var mı?
Baba rededilmez babanı sev vs vs yazmayın lütfen, şeytan görsün yüzünü
çok şey oldu hocam dolandırmadan tut dayağa kadar her halt var allahın belası dolandırıcı çıktıkanka bilmiyorum ama ne oldu aranızda?
sadece baba red ediyorsa çok saçma olur. Okuduklarıma göre çocuğunda hakkı varmış sanırım. Avukat yok mu hiç yaBaba babalığı reddedebiliyordu sanırım
ama çocuk babasının mirasını vs. reddedebiliyordu sadece aradaki bağı zannetmiyorum
Nüfus kütüğünüzde ismi yazar sadece görmek istemiyorsanız görmek zorunda değilsiniz zaten boşuna uğraşmanızı tavsiye etmiyorum o yüzden dava ile.
Aslında mantıklı 18 yaşını geçtik bari mirası alalım zaten görmüyoruzBaba babalığı reddedebiliyordu sanırım
ama çocuk babasının mirasını vs. reddedebiliyordu sadece aradaki bağı zannetmiyorum
Nüfus kütüğünüzde ismi yazar sadece görmek istemiyorsanız görmek zorunda değilsiniz zaten boşuna uğraşmanızı tavsiye etmiyorum o yüzden dava ile.
Bir şey olmadı knk sorun o zatenkanka bilmiyorum ama ne oldu aranızda?
bana yazmış kanka aramızda hiç bir şey olmadı anlamında.
çok şey oldu hocam dolandırmadan tut dayağa kadar her halt var allahın belası dolandırıcı çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece baba red ediyorsa çok saçma olur. Okuduklarıma göre çocuğunda hakkı varmış sanırım. Avukat yok mu hiç ya
ilkayuyarkaba.av.tr