Neler Yeni

Bademcik şişmesi nasıl geçer?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar öncelikle selam,dün bi parka gideyim dedim arkadaşla saat 6'da falan çıktık 8'de geldik ama ben baya bi salıncakta falan sallandım rüzgarı yedim iyice,sabah bir kalktım sesim falan gitmiş burnum tıkalı bademciklerim şişmiş birde burnum akıyor.Bugün dershane var bide 14:30'da o saate kadar düzeltmem lazım hadi bademcikleri geçtimde burun akıntısını vs düzeltmem lazım bütün maske s*mük oluyor.Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Annecik

80+ Bronze
Ihlamur,nane limon v.b şeyler için bir nebzede olsa azaltacaktır,tenefüslerde ne olur ne olmaz burnunuza su alın geçer 1,2 güne kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali Coşguner
Arkadaşlar öncelikle selam,dün bi parka gideyim dedim arkadaşla saat 6'da falan çıktık 8'de geldik ama ben baya bi salıncakta falan sallandım rüzgarı yedim iyice,sabah bir kalktım sesim falan gitmiş burnum tıkalı bademciklerim şişmiş birde burnum akıyor.Bugün dershane var bide 14:30'da o saate kadar düzeltmem lazım hadi bademcikleri geçtimde burun akıntısını vs düzeltmem lazım bütün maske s*mük oluyor.Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
geçmiş olsun nane limon ıhlamur içebilirsin boğazın için dondurma yiyebilirsin bir süre iyi gelebilir

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Soğuk şeylerden uzak dur sıcak şeylerden iç adaçayı ıhlamur vb şeyleri içmeyi dene ciddi ise eczanede spreyler veriliyor olmadı onu dene

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O şekilde gitmeyin dershaneye korona derler.
Yok sıkıntı etmezde derste falan burnum akınca hop direk maskeye gidiyor o çok sıkıntı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçmiş olsun nane limon ıhlamur içebilirsin boğazın için dondurma yiyebilirsin bir süre iyi gelebilir
Dondurma ???

Burun fısfısları var, onlardan alabilirsin.
Kaç TL'dir o ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali Coşguner
Yok sıkıntı etmezde derste falan burnum akınca hop direk maskeye gidiyor o çok sıkıntı.

Dondurma ???
bademcik şişmesinde kişinin dondurma yemesi boğaz ağrısına iyi gelir ağrıyı bir süre dindirir ama sonra yeniden başlar

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Ballı ıhlamur iyi gelir. Biraz boğazında tut. İyi gelir

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Pastil alabilirsin burun için bir şey bilmiyorum. Tavsiyem Aile Hekimine gidip bi' görünmen sana yardımcı olacaktır. Kendim için bi' karışım yapmıştım aslında ama çok ağırdı iki üç gün onun kötü tadı ağzımdan gitmemişti ama ağrıyı direk kesmişti.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bademcikler sıkıntılı ben küçükken aldırmıştım. Aldırma imkanın varsa aldırmanı da öneririm onun yüzünden haftalarca çekmediğim eziyet kalmadı.
Ihlamur içmelisin bol bol sıcak şeyler iç ama yavaş yavaş biraz soğutarak iç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,084
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom