Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
Öncelikle video linkini bırakayım
Arkadaş ps5 rakibi! pc topladığını iddia ediyor
ve diyor ki cuma indirimlerini test ettim arada 1000 Türk Liralık Fark oluştu
Ama o da ne ? Ben de şuan hiçbir yerde indirim yokken ve stok sorunu varken bir toplayayım dedim
Şok! monitörü 150 daha pahalı koymama rağmen 8150 etti yani kendisinin 9000 hesapladığı bilgisayar şuan 8150
Ne kadar garip
Arkadaş indirim yerine bindirimlerden yararlanmış sanırım
Neyse asıl konuya geçelim
Ps5 4k 120hz görüntü veriyor son teknoloji bir ürün yeni çıktı ve tek rakibi şuan xbox x series .
Sen 7ms 60hz monitörü koyup nasıl rakip diyorsun çok ilginç
Hayır bak mesela gitsen bu sistemi monitörsüz toplasan veya 144hz koysan amenna kabulüm
gidip niye millete artık çok eski teknoloji olan 1080p 60hz bir monitör öneriyosun ?
Sanane diyecekler olabilir de yorumlarda bilgisiz olan arkadaşlar çok iyi abi çok iyi alacağım diye yazmış onları görünce insan yazmadan edemiyor
Psu desen dip seviyeden bir psu koymuşsun
Kasayı küçük koydum çantana bavuluna koy götür demişssin videoda aynen koyayım bavuluma .dd
Monitörü de cüzdana atayım tatilde kullanırım ikisini çıkarıp filan
Rgb ye laf söylemiş o kısımları geçiyorum çok mantıklı değil fiyat olarak sığdıramamış diye laf söylüyor filan.
Yani sistem bir çok yönden eksik
3600+5600xt kombinasyonunu geçen hafta 6650 TL civarına topladık arkadaş fiyatının iyi olduğunu iddia ediyor gerçekten çok ilginç.
Yapmayın hocam içerik üretmeyin bilmiyorsanız bilgisayar toplama konusunu ve de piyasasını
İnsanlar görüyor youtubeda 600 bin aboneyi diyor ki bu adam diyorsa doğrudur
DEĞİL
Binbir zorlukla denkleştirilen para saçma bileşenlere harcanıyor.
Yapmayın
İçimden gelenleri yazmak istedim değerli dostlar
aşağıda düşüncelerinizi alayım
Arkadaş ps5 rakibi! pc topladığını iddia ediyor
ve diyor ki cuma indirimlerini test ettim arada 1000 Türk Liralık Fark oluştu
Ama o da ne ? Ben de şuan hiçbir yerde indirim yokken ve stok sorunu varken bir toplayayım dedim
Şok! monitörü 150 daha pahalı koymama rağmen 8150 etti yani kendisinin 9000 hesapladığı bilgisayar şuan 8150
Ne kadar garip
Arkadaş indirim yerine bindirimlerden yararlanmış sanırım
Neyse asıl konuya geçelim
Ps5 4k 120hz görüntü veriyor son teknoloji bir ürün yeni çıktı ve tek rakibi şuan xbox x series .
Sen 7ms 60hz monitörü koyup nasıl rakip diyorsun çok ilginç
Hayır bak mesela gitsen bu sistemi monitörsüz toplasan veya 144hz koysan amenna kabulüm
gidip niye millete artık çok eski teknoloji olan 1080p 60hz bir monitör öneriyosun ?
Sanane diyecekler olabilir de yorumlarda bilgisiz olan arkadaşlar çok iyi abi çok iyi alacağım diye yazmış onları görünce insan yazmadan edemiyor
Psu desen dip seviyeden bir psu koymuşsun
Kasayı küçük koydum çantana bavuluna koy götür demişssin videoda aynen koyayım bavuluma .dd
Monitörü de cüzdana atayım tatilde kullanırım ikisini çıkarıp filan
Rgb ye laf söylemiş o kısımları geçiyorum çok mantıklı değil fiyat olarak sığdıramamış diye laf söylüyor filan.
Yani sistem bir çok yönden eksik
3600+5600xt kombinasyonunu geçen hafta 6650 TL civarına topladık arkadaş fiyatının iyi olduğunu iddia ediyor gerçekten çok ilginç.
Yapmayın hocam içerik üretmeyin bilmiyorsanız bilgisayar toplama konusunu ve de piyasasını
İnsanlar görüyor youtubeda 600 bin aboneyi diyor ki bu adam diyorsa doğrudur
DEĞİL
Binbir zorlukla denkleştirilen para saçma bileşenlere harcanıyor.
Yapmayın
İçimden gelenleri yazmak istedim değerli dostlar
aşağıda düşüncelerinizi alayım
Son düzenleme: