BAĞ EVİ İÇİN İNTERNET SAĞLAYICISI ÖNERİSİ

raxon46

80+
Reaksiyon skoru
59
ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCEDEN SUPERBOX KULLANIYORDUM FİYATI ARTTIRINCA İPTAL ETMEK DURUMUNDA KALDIM ÖNEREBİLECEĞİNİZ SUPERBOX GİBİ VEYA UYDU İNTERNET SAĞLAYICI ÖNERİSİ VAR MI

ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCEDEN SUPERBOX KULLANIYORDUM FİYATI ARTTIRINCA İPTAL ETMEK DURUMUNDA KALDIM ÖNEREBİLECEĞİNİZ SUPERBOX GİBİ VEYA UYDU İNTERNET SAĞLAYICI ÖNERİSİ VAR MI
SÜPERBOX ne knk bilgim yokta

Uzaynet, Magnet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun oynatırmı mesela
Şansınız varsa düşük ping ile oynarsınız ama zor. Dediğim gibi mobil verinin çekim gücüne bağlı bir şey. Sim kart ile çalışıyor. Çeken bir yere koyup öyle deneyimlemeniz lazım. Memnun olan kimseyi görmedim ben.

Uzaynet, Magnet.

Şansınız varsa düşük ping ile oynarsınız ama zor. Dediğim gibi mobil verinin çekim gücüne bağlı bir şey. Sim kart ile çalışıyor. Çeken bir yere koyup öyle deneyimlemeniz lazım. Memnun olan kimseyi görmedim ben.
neye yara ozmn sınırsız hat alırım aynı şey

Uzaynet, Magnet.

DEDİĞİNİZ HİZMETLER ÇOK PAHALI NETCİTY VEYA HAZARNET DÜŞÜNÜYORUM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri