SÜPERBOX ne knk bilgim yoktaARKADAŞLAR MERHABA ÖNCEDEN SUPERBOX KULLANIYORDUM FİYATI ARTTIRINCA İPTAL ETMEK DURUMUNDA KALDIM ÖNEREBİLECEĞİNİZ SUPERBOX GİBİ VEYA UYDU İNTERNET SAĞLAYICI ÖNERİSİ VAR MI
nasıldı hızları ping değeri ve heryere oluyormuTURKCELLİN TAŞINABİLİR İNTERNETİ
Mobil verinin çekim gücüne bağlı bir şey. Ama %80 90 beğenmiyor kullanıcılar ve çok pahalı. Uydu internet kullanmak gerek.nasıldı hızları ping değeri ve heryere oluyormu
oyun oynatırmı meselaMobil verinin çekim gücüne bağlı bir şey. Ama %80 90 beğenmiyor kullanıcılar ve çok pahalı. Uydu internet kullanmak gerek.
Uzaynet, Magnet.ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCEDEN SUPERBOX KULLANIYORDUM FİYATI ARTTIRINCA İPTAL ETMEK DURUMUNDA KALDIM ÖNEREBİLECEĞİNİZ SUPERBOX GİBİ VEYA UYDU İNTERNET SAĞLAYICI ÖNERİSİ VAR MI
Şansınız varsa düşük ping ile oynarsınız ama zor. Dediğim gibi mobil verinin çekim gücüne bağlı bir şey. Sim kart ile çalışıyor. Çeken bir yere koyup öyle deneyimlemeniz lazım. Memnun olan kimseyi görmedim ben.oyun oynatırmı mesela
neye yara ozmn sınırsız hat alırım aynı şeyUzaynet, Magnet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şansınız varsa düşük ping ile oynarsınız ama zor. Dediğim gibi mobil verinin çekim gücüne bağlı bir şey. Sim kart ile çalışıyor. Çeken bir yere koyup öyle deneyimlemeniz lazım. Memnun olan kimseyi görmedim ben.
Çekim kalitesine bağlı maalesef. Burada 4.5G var mesela ama 4 çizgi olsa bile uygulamalar falan zor açılıyor. Çok saçma ve garip bir şey. Aslında bu yöntemlerden en iyisi Çanak anten yani uydunet üzerinden alınan net.neye yara ozmn sınırsız hat alırım aynı şey
3g hızına ulaşamayan interneti 4.5g diye pazarlayıp, gelişmiş ülke fiyatları sunanlardan ne bekliyorsunuz Allah aşkına.Mobil verinin çekim gücüne bağlı bir şey. Ama %80 90 beğenmiyor kullanıcılar ve çok pahalı. Uydu internet kullanmak gerek.
DEDİĞİNİZ HİZMETLER ÇOK PAHALI NETCİTY VEYA HAZARNET DÜŞÜNÜYORUMUzaynet, Magnet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şansınız varsa düşük ping ile oynarsınız ama zor. Dediğim gibi mobil verinin çekim gücüne bağlı bir şey. Sim kart ile çalışıyor. Çeken bir yere koyup öyle deneyimlemeniz lazım. Memnun olan kimseyi görmedim ben.