Clayz
80+ Silver
update ıle sılındıler seneler onceHaahha olum siz ne yaşıyonuz?yok paylaşmasaydım keşke
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu tipler bi anda kayboldu he
update ıle sılındıler seneler onceHaahha olum siz ne yaşıyonuz?yok paylaşmasaydım keşke
şu tipler bi anda kayboldu he
Yanlar sıfır tıraşı geldi şimdi de hepsi birbirinin aynısıupdate ıle sılındıler seneler once
Markayı ilk defa duydum, bakındım biraz da nedense pantolon, eşofman tarzı ürünlerin hepsi XXXXL kafasında aşırı bol ürünler. Tamam anladık tar giyim artık abes karşılanıyor da moda ayağına amerikan zecileri gibi bol giyinmek de komik.buney kral flawda süper eşofmanlar 365tl şuan 2 tane çektim kendime
Sokakta görsem dalarım tipi eşfoman bu bi de moncler ibaresi eksikOğlum çıkın çarşıyı dolaşın daha iyisini daha uyguna bulursunuz bu ne Allah aşkına hindistan kekoları gibi
Kral markayı çoğu genç giyiyor 1 void 2 bu pantolonlarını bende sevmem ama eşofmanları ile sweatleri iyi boy 187 m - l alıyom evsiz gibi durmuyo düz eşofman bende giyinmem evsiz gibi giyinmeyiPara versen giymem.
Markayı ilk defa duydum, bakındım biraz da nedense pantolon, eşofman tarzı ürünlerin hepsi XXXXL kafasında aşırı bol ürünler. Tamam anladık tar giyim artık abes karşılanıyor da moda ayağına amerikan zecileri gibi bol giyinmek de komik.
Kışı burdan geçirdimKral markayı çoğu genç giyiyor 1 void 2 bu pantolonlarını bende sevmem ama eşofmanları ile sweatleri iyi boy 187 m - l alıyom evsiz gibi durmuyo düz eşofman bende giyinmem evsiz gibi giyinmeyi
Poşet kumaşı gibi duruyorÇıtçıt detayını çok beğendim ve fotoğrafda kumaş çok güzel duruyor.bu arada %30 indirim var.