Baggy eşofman nereden alabilirim?

Murat G

80+
Reaksiyon skoru
48
Hocam boyum 1.85 kilo 125 bel ölçüsü 45 nereden baggy ya da bol kalıplı eşofman alabilirim? Trendyol da çoğu çöp çıkıyor ya da farklı tip ürün yolluyorlar. Pazardan bir tane bulmuştum bir daha bulamadım lütfen yardımcı olun kafayı yicem

1747344298930.webp

Şu tarz arıyorum

Hocam boyum 1.85 kilo 125 bel ölçüsü 45 nereden baggy ya da bol kalıplı eşofman alabilirim? Trendyol da çoğu çöp çıkıyor ya da farklı tip ürün yolluyorlar. Pazardan bir tane bulmuştum bir daha bulamadım lütfen yardımcı olun kafayı yicem
Flaw'dan almıştım kalıbını o kadar beğenemedim. Void bakabilirsin dehşet güzel kalıpları var, ya bedenini yada bir küçük al cidden kalıpları büyük. Hem yazlık hem kışlıkları var ona alırken dikkat et.

hoca
Flaw'dan almıştım kalıbını o kadar beğenemedim. Void bakabilirsin dehşet güzel kalıpları var, ya bedenini yada bir küçük al cidden kalıpları büyük. Hem yazlık hem kışlıkları var ona alırken dikkat et.
hocam o fiyatlar çok değil mi yaw bi eşofman için

hocam güvenilir bir site mi ilk kez senden duydum bu ikisini zaten aynı sayfalarmış
1.000₺'ye satılan jogger pantolonları 250₺'ye veriyorlar. Ben sürekli sipariş veriyorum. Yeriniz Konya'da veya o civarda ise açık adresleri var. Gidip mağazasından da alışveriş yapabilirsiniz.

Geri