chainbneww
80+
- Reaksiyon skoru
- 88
baggy pantolon almak istiyorum ancak instagram sayfalarında sabit boy oluyor onlarda kısa geliyor 190 boy 95 kilo uygun olacak şekilde nereden baggy pantolon bulabilirim
LTB mağazalarında 2 güzel model var sana uyar arkadaşa aldık bi bak.baggy pantolon almak istiyorum ancak instagram sayfalarında sabit boy oluyor onlarda kısa geliyor 190 boy 95 kilo uygun olacak şekilde nereden baggy pantolon bulabilirim
hocam benim bacaklar biraz kalın kilo var pantolon arıyorum en son ne zaman pantolon giydiğimi hatırlamıyorum mavinin hunter kalıbından bir pantolon aldım hoşuma gitti başka ne tarz giyebilirimLTB mağazalarında 2 güzel model var sana uyar arkadaşa aldık bi bak.
Bakırköy pazarında gördüm geçende.Oradan bulursun bence.baggy pantolon almak istiyorum ancak instagram sayfalarında sabit boy oluyor onlarda kısa geliyor 190 boy 95 kilo uygun olacak şekilde nereden baggy pantolon bulabilirim
LTB den hafif bol olan sawyer x önerebilirim benimde aynı bacaklarım kalın benimde.hocam benim bacaklar biraz kalın kilo var pantolon arıyorum en son ne zaman pantolon giydiğimi hatırlamıyorum mavinin hunter kalıbından bir pantolon aldım hoşuma gitti başka ne tarz giyebilirim
Bershka Zara Lee mavi , boyuna olur mu bilmiyorum ama ben buralardan alıyorumbaggy pantolon almak istiyorum ancak instagram sayfalarında sabit boy oluyor onlarda kısa geliyor 190 boy 95 kilo uygun olacak şekilde nereden baggy pantolon bulabilirim