Neler Yeni

Bağışıklık Sistemi Spor,Grip

keremk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
kerem kocaman
merhaba 3 gün önce hasta oldum şiddetli baş ağrısı,sarsılması titreme oldu vücudum da doktor boğazımda enfeksiyon var dedi ilaç filan verdi klamoks vs 1 ayda 3. hasta oluşum bağışıklık sistemi nasıl bu kadar çöküyor sert antreman yapıp yorgun oluyordum etkisi olur mu ve bağışıklığı nasıl hızlı bir şekilde artırabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
merhaba 3 gün önce hasta oldum şiddetli baş ağrısı,sarsılması titreme oldu vücudum da doktor boğazımda enfeksiyon var dedi ilaç filan verdi klamoks vs 1 ayda 3. hasta oluşum bağışıklık sistemi nasıl bu kadar çöküyor sert antreman yapıp yorgun oluyordum etkisi olur mu ve bağışıklığı nasıl hızlı bir şekilde artırabilirim
Vitamin alımın düşüktür.
Eczanelerde immunex diye bir takviye var çok iyi geliyor tavsiye ederim

arturo

80+ Silver
hocam sağlıklı beslenin vücudunuzu fazla yormayın bol bol dinlenin

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Microlarına da dikkat et. Vitamin mineral al. Hastayken Antrenman yapıp vücudu yorgun düşürme. Bişeyin kalmaz.

keremk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
kerem kocaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sağlıklı beslenin vücudunuzu fazla yormayın bol bol dinlenin
genelde öyle besleniyorum zaten hocam ondan şaşırıyorum nasıl böyle oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vitamin alımın düşüktür.
Eczanelerde immunex diye bir takviye var çok iyi geliyor tavsiye ederim
eyvallah sağ olun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microlarına da dikkat et. Vitamin mineral al. Hastayken Antrenman yapıp vücudu yorgun düşürme. Bişeyin kalmaz.
antreman yapacak halim yok zaten hocam dinleniyorum multivitamin alıcam inşallah en kısa sürede geçer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,561
Üyeler
165,551
Son üye
xinontr
Top Bottom