Neler Yeni

Bahsettiğim oyun indirme sitesinden virüs bulaşır mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

zClutcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim
Dostlar merhaba, RDR 2 indirmek istiyorum ve steamunlocked diye bir site duydum. "Adamlar babasının hatrına mı yapıyor" vb demeyin, sadece net bir şekilde bulaşır mı bulaşmaz mı onu soruyorum. Şimdiden teşekkürler!

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mustafa
Bi ara cs1.6 indirmiştim o siteden sorun olmamıştı.Yinede ordan indirmeni önermem biraz daha bilindik sağlamindir gibi yerlerden indirmeni tavsiye ederim.Yaklaşık 70gb indirip virüs bulaşırsa çok sinir bozucu olur.

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Murat GH
%100 bulaşır. Crack denen illet nasıl çalışacak sanıyorsun. Adam senin pc ni zombi yapma mining yapsa ( ki çok fazla yapılıyor. ) bir de anti virüsü durdurup yükleyin yada yönetici olarak çalıştırın yazıyorsa. Çok güzel virüs yemiş oldun.

zClutcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%100 bulaşır. Crack denen illet nasıl çalışacak sanıyorsun. Adam senin pc ni zombi yapma mining yapsa ( ki çok fazla yapılıyor. ) bir de anti virüsü durdurup yükleyin yada yönetici olarak çalıştırın yazıyorsa. Çok güzel virüs yemiş oldun.
Tamam dostum, teşekkürler.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
Neden üst üste aynı konuyu açıyorsun ?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Doğukan Barut
Dostlar merhaba, RDR 2 indirmek istiyorum ve steamunlocked diye bir site duydum. "Adamlar babasının hatrına mı yapıyor" vb demeyin, sadece net bir şekilde bulaşır mı bulaşmaz mı onu soruyorum. Şimdiden teşekkürler!
torrentten indirdim, hiç bir sorun yaşamadım. Sürekli torrentten indiririm gayet güvenli, güncel tracker da attın mı mis gibi indiriyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom