T.P.G.
80+ Titanium
Şaşırmadım, hayat değişiyor genel olarak. Eğitim dijital olmazsa garip olurdu asıl.Bakan Selçuk: Salgın bitse de uzaktan eğitim artık kalıcı olacak. EBA altyapımızı güçlendirdik. Hibrit modelini uygulamaya ilişkin ciddi bir deneyimimiz oldu.
Bakanım siz kalıcı olacak mısınız orası tartışılır işte.
Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Salgın bitse de uzaktan eğitim kalıcı olacak
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geçilen uzaktan eğitim sistemine ilişkin "Salgın bitse de uzaktan eğitim artık kalıcı olacak. EBA altyapımızı güçlendirdik. Hibrit modelini uygulamaya...tr.sputniknews.comBakan Selçuk: Salgın bitse de uzaktan eğitim kalıcı olacak - Haberler
Salgın bitse de uzaktan eğitimin kalıcı olacağını belirten Bakan Selçuk, "Salgın süreci bazı derslerin uzaktan verilebileceğini gösterdi" ifadelerini kullandı. Bakan Selçuk, "Hangi derslerin yüz yüze hangi derslerin uzaktan yapılabileceğine ilişkin çalışmalardan sonra yeni yol haritası...www.haberturk.comMilli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Uzaktan eğitim kalıcı olacak - Günün Haberleri
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Salgın bitse de uzaktan eğitim artık kalıcı olacak. EBA altyapımızı güçlendirdik dedi....www.cnnturk.com