Neler Yeni

Bakan Selçuk: Salgın bitse de uzaktan eğitim kalıcı olacak

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Eğitimimizde son 40 yılda olan tek değişim herhalde akıllı tahtalar oldu aslında beklediğim bir şeydi.
Aynen , akıllı tahtalar o kadar büyük bir nimetgi çok şükür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaşırmadım, hayat değişiyor genel olarak. Eğitim dijital olmazsa garip olurdu asıl.
Ultron çağında olsak bile yüz yüze eğitim olur bence. Dijtalleşmek istemiyorum.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu çok önceden söylenmişti

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Saçmalık. Sen dijitalleşme, TR dijitalleşmesin, sonra aynı bugün olan gibi geri kalalım. Ne yaşıyorsak bu zihniyet yüzünden yaşıyoruz. "Yoh onu yapmayah yoh bunu yapmayah" yapmadık da ne oldu?
Gelişmeyelim demiyorum. Dijitalleşmeyelim derken eğitim alanından bahsettim. Teknolojiyi kullanalım ama yüz yüze kullanalım.

Dijital ortamda ders görmek ne kadar verimli ?
-o verim sağlansa bile okuldaki zevki vermez.

T.P.G.

80+ Titanium
Gelişmeyelim demiyorum. Dijitalleşmeyelim derken eğitim alanından bahsettim. Teknolojiyi kullanalım ama yüz yüze kullanalım.

Dijital ortamda ders görmek ne kadar verimli ?
-o verim sağlansa bile okuldaki zevki vermez.
Olay bu değil.
Hayatının her alanında göreceksin bu teknolojiyi, kalkıp PC başında ders yapmak varken okul saatinden 2 saat önce kalkıp servis beklemeyi kimse istemez.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Saçmalık. Sen dijitalleşme, TR dijitalleşmesin, sonra aynı bugün olan gibi geri kalalım. Ne yaşıyorsak bu zihniyet yüzünden yaşıyoruz. "Yoh onu yapmayah yoh bunu yapmayah" yapmadık da ne oldu?
Okula gitmek için can atarken hatta uyanmaya üşenmeyezken şimdi canlı derste 1dk 1 asır gibi. Şuan 8.sınıfım yani okullarım yarı açık 4 gün haftada mesala bugün salı ve birdahiki gidişim cumartes ve ben şuan o gün için saniye sayıyorum.

T.P.G.

80+ Titanium
Okula gitmek için can atarken hatta uyanmaya üşenmeyezken şimdi canlı derste 1dk 1 asır gibi. Şuan 8.sınıfım yani okullarım yarı açık 4 gün haftada mesala bugün salı ve birdahiki gidişim cumartes ve ben şuan o gün için saniye sayıyorum.
Herkes senin gibi değil.
Bu işe alışmak gerek, alışınca kimse kalkıp okula gitmek istemeyecek.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Olay bu değil.
Hayatının her alanında göreceksin bu teknolojiyi, kalkıp PC başında ders yapmak varken okul saatinden 2 saat önce kalkıp servis beklemeyi kimse istemez.
Bu mesele kişisel bir düşünceye girer herkes farklı düşünür. Ben geleceğim için 3 saat önce yine kalkarım.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ziya bakanımız olmak çok zeki :D.
Ana sebep bana göre televizyondan eğitim alan mesela 30k öğrenci var 1 öğretmene 30k öğrenci düşüyor bu ne demek 1 öğretmene 30 öğrenci düşerken 30k düşmesi yani 3K 1000 öğretmen yerine 1 öğretmen alıyorlar. Valla bu ülke her şeyden kısmaya çalışıyor özellikle eğitimden yazık valla.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Arkadaşlar eğitim bakanı zaten değişecek takmayın

Bakan Selçuk: Salgın bitse de uzaktan eğitim artık kalıcı olacak. EBA altyapımızı güçlendirdik. Hibrit modelini uygulamaya ilişkin ciddi bir deneyimimiz oldu.
Bakanım siz kalıcı olacak mısınız orası tartışılır işte.
küfür etmicem küfür etmicem küfür etmiceğim ya ziya ziyaaaaaa ***** ziyaaaaaa böyle bişey yaparlarsa başka ülkeye giderim orda okurum

Top Bottom