Neler Yeni

Bakan Selçuk: Salgın bitse de uzaktan eğitim kalıcı olacak

Ben de ondan bahsediyorum zaten. Eğitim sıralamasında iyi bir yerde değiliz ve sen de iyi bir yerde olmamızı istemiyorsun belli ki. Uzaktan eğitim kalıcı olacak denince ne anladın ? Çok merak ettim.
Ya uzaktan eğitim kalıcı olursa acaba biz ne öğreniceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrietende saçmalıyorsun şuan ben neden eğitimde üst seviyelere çıkmamızı istemiyim he
Ben de ondan bahsediyorum zaten. Eğitim sıralamasında iyi bir yerde değiliz ve sen de iyi bir yerde olmamızı istemiyorsun belli ki. Uzaktan eğitim kalıcı olacak denince ne anladın ? Çok merak ettim.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Yeme bizi Ziyaaaaaaaaaa

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Çok güldüm kusura bakma. Uzaktan eğitim kalıcı olacak demiş , sen de herhalde hiç okula gitmeyeceğiz sanmışsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrietende saçmalıyorsun şuan ben neden eğitimde üst seviyelere çıkmamızı istemiyim he
Hava koşulları vs. nedeniyle tatil edilen günlerde eğitim yapılabilmesi mümkün olacak. Ve sen de bunu desteklemiyorsun. Aradaki bağlantıyı sana bırakıyorum.

Çok güldüm kusura bakma. Uzaktan eğitim kalıcı olacak demiş , sen de herhalde hiç okula gitmeyeceğiz sanmışsın.

Hava koşulları vs. nedeniyle tatil edilen günlerde eğitim yapılabilmesi mümkün olacak. Ve sen de bunu desteklemiyorsun. Aradaki bağlantıyı sana bırakıyorum.
Gülmen umrumda değil şahsen 😂

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Bu benim için iyi değil bence. Çünkü okula gidilemeyecek bir durum olduğunda (kar vs.) uzaktan eğitim yapacaklar. Kar tatili eğlencemiz de son buldu yani.

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
İlk duyduğumda aha gitti ek dersler demiştim. Neyse ki edebiyat yüz yüzeymiş.

Tek anlayabildiğin kısım orası olduğu için fikrini belirtmen sıkıntı değil. En azından 1 cümleyi anlayabilmişsin. İyi forumlar.
Bütün cümlelerini tek tek anladım burda da fikrimi belirttim her şeyi yanlış snladınız ama neyse iyi günler konu uzuamasın yoksa uyarı yiceğim

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam