Bakan Selçuk: Salgın bitse de uzaktan eğitim kalıcı olacak

Ben de ondan bahsediyorum zaten. Eğitim sıralamasında iyi bir yerde değiliz ve sen de iyi bir yerde olmamızı istemiyorsun belli ki. Uzaktan eğitim kalıcı olacak denince ne anladın ? Çok merak ettim.
Ya uzaktan eğitim kalıcı olursa acaba biz ne öğreniceğiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrietende saçmalıyorsun şuan ben neden eğitimde üst seviyelere çıkmamızı istemiyim he
Ben de ondan bahsediyorum zaten. Eğitim sıralamasında iyi bir yerde değiliz ve sen de iyi bir yerde olmamızı istemiyorsun belli ki. Uzaktan eğitim kalıcı olacak denince ne anladın ? Çok merak ettim.

Yeme bizi Ziyaaaaaaaaaa

Çok güldüm kusura bakma. Uzaktan eğitim kalıcı olacak demiş , sen de herhalde hiç okula gitmeyeceğiz sanmışsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrietende saçmalıyorsun şuan ben neden eğitimde üst seviyelere çıkmamızı istemiyim he
Hava koşulları vs. nedeniyle tatil edilen günlerde eğitim yapılabilmesi mümkün olacak. Ve sen de bunu desteklemiyorsun. Aradaki bağlantıyı sana bırakıyorum.

Çok güldüm kusura bakma. Uzaktan eğitim kalıcı olacak demiş , sen de herhalde hiç okula gitmeyeceğiz sanmışsın.

Hava koşulları vs. nedeniyle tatil edilen günlerde eğitim yapılabilmesi mümkün olacak. Ve sen de bunu desteklemiyorsun. Aradaki bağlantıyı sana bırakıyorum.
Gülmen umrumda değil şahsen 😂

Bu benim için iyi değil bence. Çünkü okula gidilemeyecek bir durum olduğunda (kar vs.) uzaktan eğitim yapacaklar. Kar tatili eğlencemiz de son buldu yani.

İlk duyduğumda aha gitti ek dersler demiştim. Neyse ki edebiyat yüz yüzeymiş.

Tek anlayabildiğin kısım orası olduğu için fikrini belirtmen sıkıntı değil. En azından 1 cümleyi anlayabilmişsin. İyi forumlar.
Bütün cümlelerini tek tek anladım burda da fikrimi belirttim her şeyi yanlış snladınız ama neyse iyi günler konu uzuamasın yoksa uyarı yiceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,001
Üyeler
184,713
Son üye
not zenin
Geri