Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Evlenırım, cokta umrumda olan konular degıl
Hangisini pompaladin la seroevlenirim aynı durumda oldugumdan
bunu yaşamadan bilemem şuan istemem çünkü ben eşimi benim gibi olmasını isterim açıkçası ancak bu aşk diğerine hayır desem de olabilir.Yaş 20, kendimi koruyup karşı cinsle birlikteliğim olmadı. Evleneceğim insanında bakire olmasını isterim. Cinsel dürtüleri bastırıp ilişkiyi evliliğe saklıyorsam, karşıdakide öyle olmalı. Günümüzde kadınların ilişki sonrası o bölgeyi iğneyle diktirip, ilişkide bulunmamış izlenimi verdiği olabiliyor. Bana geri kafalı diyecekler için, namus bu "aman ne olacak geçmişte yapmış hata" denecek konu değil.
Bakire olmayan biriyle evlenip durumu fark ettiysek hukuksal haklılığımız var mı? Nafakasız boşanma hakkımız var mı? Ayrıca kadında geçmişe, erkekte geleceğe bakılır diyorlar. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Siz bakirseniz, bakire olmayan kızla evlenir miydiniz?
ohlum sus ŞDQWJÜDU=PJASDODUĞJOQWUKDASĞODQWUIMDHangisini pompaladin la sero
Üstünden tren geçmediyse okey gerisi olmaz o kişi zaten evlenmezYaş 20, kendimi koruyup karşı cinsle birlikteliğim olmadı. Evleneceğim insanında bakire olmasını isterim. Cinsel dürtüleri bastırıp ilişkiyi evliliğe saklıyorsam, karşıdakide öyle olmalı. Günümüzde kadınların ilişki sonrası o bölgeyi iğneyle diktirip, ilişkide bulunmamış izlenimi verdiği olabiliyor. Bana geri kafalı diyecekler için, namus bu "aman ne olacak geçmişte yapmış hata" denecek konu değil.
Bakire olmayan biriyle evlenip durumu fark ettiysek hukuksal haklılığımız var mı? Nafakasız boşanma hakkımız var mı? Ayrıca kadında geçmişe, erkekte geleceğe bakılır diyorlar. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Siz bakirseniz, bakire olmayan kızla evlenir miydiniz?
Sen bakireysen hayır. Evlenme zamanında onla bunla takılan 3 günde bir erkeklerle yan yana olupta, artık ciddi bir ilişkiye başliyim diyen bir kıza kurban olma bence.. gitsin kime bozdurduysa onla evlensinYaş 20, kendimi koruyup karşı cinsle birlikteliğim olmadı. Evleneceğim insanında bakire olmasını isterim. Cinsel dürtüleri bastırıp ilişkiyi evliliğe saklıyorsam, karşıdakide öyle olmalı. Günümüzde kadınların ilişki sonrası o bölgeyi iğneyle diktirip, ilişkide bulunmamış izlenimi verdiği olabiliyor. Bana geri kafalı diyecekler için, namus bu "aman ne olacak geçmişte yapmış hata" denecek konu değil.
Sen bakirsen bakir bir kızı hak edersin.. Genelde bende bakirim ama bir kızla olduysam ona sadık kalırım gerekirse ömür boyu sevgililik.. o ne isterse... Ama gidip başkası ile top attıktan sonra gidip seni yani temiz bir erkek istiyorsa hak etmiyordur senikardes seviyorsan evlenirsin sevdikten sonra ne onemi var bakir mi degil mi amma bos konular acmaya basladinjz
ben bakirsem bakir birini degil iyi birini hakederim. sizin gozunuzde bakire olmayan biri karaktersiz, ahlaksiz.Sen bakireysen hayır. Evlenme zamanında onla bunla takılan 3 günde bir erkeklerle yan yana olupta, artık ciddi bir ilişkiye başliyim diyen bir kıza kurban olma bence.. gitsin kime bozdurduysa onla evlensin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen bakirsen bakir bir kızı hak edersin.. Genelde bende bakirim ama bir kızla olduysam ona sadık kalırım gerekirse ömür boyu sevgililik.. o ne isterse... Ama gidip başkası ile top attıktan sonra gidip seni yani temiz bir erkek istiyorsa hak etmiyordur seni
Erkekte geleceğe kadında geçmişe bakılırYaş 20, kendimi koruyup karşı cinsle birlikteliğim olmadı. Evleneceğim insanında bakire olmasını isterim. Cinsel dürtüleri bastırıp ilişkiyi evliliğe saklıyorsam, karşıdakide öyle olmalı. Günümüzde kadınların ilişki sonrası o bölgeyi iğneyle diktirip, ilişkide bulunmamış izlenimi verdiği olabiliyor. Bana geri kafalı diyecekler için, namus bu "aman ne olacak geçmişte yapmış hata" denecek konu değil.
Karıyı buldun ilişkiyi kurdun evlenmesi ayrılması kaldı kendini bu yaşa kadar getirmişsin elbet bulursun sana uyan birini ona göre evlenirsin dostum. Kadın tarafında geçmişe bakılır illa patlak malın üstüne yama tutmaz. Elinden max bu kadar geliyordur kendine göre birisi yoktur o zaman alt modellerde işini görmek zorundasın.Yaş 20, kendimi koruyup karşı cinsle birlikteliğim olmadı. Evleneceğim insanında bakire olmasını isterim. Cinsel dürtüleri bastırıp ilişkiyi evliliğe saklıyorsam, karşıdakide öyle olmalı. Günümüzde kadınların ilişki sonrası o bölgeyi iğneyle diktirip, ilişkide bulunmamış izlenimi verdiği olabiliyor. Bana geri kafalı diyecekler için, namus bu "aman ne olacak geçmişte yapmış hata" denecek konu değil.