Neler Yeni

Bakire olmayan kızla evlenir miydiniz?

Bakire olmayan kızla evlenir miydiniz?

• Evet

Oylar: 16 14.7%
  • Hayır

Oylar: 60 55.0%
  • Benim için önemli değil

Oylar: 33 30.3%

• Oy kullanan toplam üye
    109

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

NZXT

80+ Bronze
bu soruda bir gavatlık var gibi ama hayırlısı bakalım.

Farex

80+ Silver
Bu devirde böyle biri çok zor bulmak istediğin fikirde olabilirsin aam bakire kalmadı gibi gelen geçene geçiriyor zaten.

FurkanIIy

80+ Bronze
Sana katılıyorum. Özel duygular yalnızca bir kişiyle paylaşılır. Günümüz gençleri önüne gelenle cinsel ilişkiye giriyor, önüne gelenle öpüşüyor koklaşıyor. Sonra, "Ben neden hissizim? Neden kimseye karşı bir şey hissedemiyorum? Neden aşık olamıyorum?" gibi sorular soruyorlar. İnsan hislerini önüne gelene pazarlarsa hissizleşir. En azından aşk konusunda bu böyle.

misafir23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Okan
kardes seviyorsan evlenirsin sevdikten sonra ne onemi var bakir mi degil mi amma bos konular acmaya basladinjz
Kardeşim olmaz sorunlar başlar buna inan
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardes seviyorsan evlenirsin sevdikten sonra ne onemi var bakir mi degil mi amma bos konular acmaya basladinjz
Vallahi benmi yopazim sizmi çok moderm misiniz deli taklitimi yapıyorsunuz çözemedim ben Allah'ım bizleri içinde Allah korkusu olan eşler nasip etsin amin inşallah ne diyeyim sizede bilemedim ki alan varmış demek ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kız sana bakireyim deyip kandırsa?

Bu kadar kafaya takmak akla zarar. Ezel dizisinde Ramiz dayının kızına dediği gibi eskiden bir kızın çeyizi dudaklarıydı şimdi ne dudak kaldı ne meme ne de kalçası kaldı hocam.

Bana kalacak olursa kızı seviyorsam bana problem değil. Sevdiğim insanlara töleranslarım, müsamahalarım olur. Benim için asıl önemli olan sadıklık, saygı, sevgi; fitne fesat olmaması.

Ha misal cinsel birlikteliğe girdin o esnada kız ağzından kaçırdı bu daha iyi yapıyordu diye. Direkt seksten bdsmye geçerim ömür boyu yaşayamayacağını yaşatırım o ayrı konu.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
ragnar oğlu tarkan
evlilik çocuk vs yoksa sorun olmaz. ayrıca geçmişten çok konuşmamak lazım insanın canını sıkar.

misafir23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Okan
Benim kararım ve evlenmem yani bu benim kararım bazıları bolu tüneli sever bizi ilgilendirmez herkes kendinden sorumlu ve bakire aradığın zaman köylü muhamelesi yapamaz kimse 👍 siz bolu tüneli seviyorsaniz o sizin tercihiniz ama unutmayın bir gün kızıniz olurda bolu tüneli olursa anlayışla karşılayın 😄 anasına bak kızını al 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,227
Üyeler
164,635
Son üye
Cnkcglu
Top Bottom