K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Link seri. Arkadaş sordu daamazondan al o zaman daha kolay iade edersin kardeşim
Link seri. Arkadaş sordu daamazondan al o zaman daha kolay iade edersin kardeşim
Kardeşim olmaz sorunlar başlar buna inankardes seviyorsan evlenirsin sevdikten sonra ne onemi var bakir mi degil mi amma bos konular acmaya basladinjz
Vallahi benmi yopazim sizmi çok moderm misiniz deli taklitimi yapıyorsunuz çözemedim ben Allah'ım bizleri içinde Allah korkusu olan eşler nasip etsin amin inşallah ne diyeyim sizede bilemedim ki alan varmış demek kikardes seviyorsan evlenirsin sevdikten sonra ne onemi var bakir mi degil mi amma bos konular acmaya basladinjz
Kız sana bakireyim deyip kandırsa?
Bu kadar kafaya takmak akla zarar. Ezel dizisinde Ramiz dayının kızına dediği gibi eskiden bir kızın çeyizi dudaklarıydı şimdi ne dudak kaldı ne meme ne de kalçası kaldı hocam.
Bana kalacak olursa kızı seviyorsam bana problem değil. Sevdiğim insanlara töleranslarım, müsamahalarım olur. Benim için asıl önemli olan sadıklık, saygı, sevgi; fitne fesat olmaması.
Ha misal cinsel birlikteliğe girdin o esnada kız ağzından kaçırdı bu daha iyi yapıyordu diye. Direkt seksten bdsmye geçerim ömür boyu yaşayamayacağını yaşatırım o ayrı konu.
Benim kararım ve evlenmem yani bu benim kararım bazıları bolu tüneli sever bizi ilgilendirmez herkes kendinden sorumlu ve bakire aradığın zaman köylü muhamelesi yapamaz kimse siz bolu tüneli seviyorsaniz o sizin tercihiniz ama unutmayın bir gün kızıniz olurda bolu tüneli olursa anlayışla karşılayın anasına bak kızını al