Neler Yeni

Yardım Baldur's Gate 3 Mü..?! Elden Ring Mi..?! Hangisi..?!

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Necip5270392
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Başlıktanda Anlaşılacağı Üzere Elden Ring İle Baldur's Gate 3 Arasında Kalmış Durumdayım..
Steam Üzerinden Oyun Alayım Şöyle Güzel Olsun Böyle Hoş Olsun Derken Kendimi Bu Çıkmazda Buldum Sizce Hangisini Almak Doğru Olur..
Hem Hikaye Seven Biriyim Hem Maceracı Biriyimdir Ama Sekiro Vsr Gibi Ağır Bİr Fight'a Da Gelmeyi Her Zaman Seven Biri Değilimdir Ama O Tip Ağır Fightlar Geldiğinde De Hoş Olmuyor Diyemem..
Kısacası Aşırı Kararsızım Acil Yardım.. 😅

Light

80+ Bronze
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Başlıktanda Anlaşılacağı Üzere Elden Ring İle Baldur's Gate 3 Arasında Kalmış Durumdayım..
Steam Üzerinden Oyun Alayım Şöyle Güzel Olsun Böyle Hoş Olsun Derken Kendimi Bu Çıkmazda Buldum Sizce Hangisini Almak Doğru Olur..
Hem Hikaye Seven Biriyim Hem Maceracı Biriyimdir Ama Sekiro Vsr Gibi Ağır Bİr Fight'a Da Gelmeyi Her Zaman Seven Biri Değilimdir Ama O Tip Ağır Fightlar Geldiğinde De Hoş Olmuyor Diyemem..
Kısacası Aşırı Kararsızım Acil Yardım.. 😅
Sizin için Baldur's Gate 3 daha iyi olur gibi duruyor.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
BD3 oynamadım. İzometrik kamera açısına soğuk olduğum için şans vereceğim bir oyun değil. Elden Ring zor ama zevkli bir oyundur. Ağır zora gelemezsen ve çevrimiçi yardım alacağın bir arkadaşın yoksa sıkıntı yaşarsın.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BD3 oynamadım. İzometrik kamera açısına soğuk olduğum için şans vereceğim bir oyun değil. Elden Ring zor ama zevkli bir oyundur. Ağır zora gelemezsen ve çevrimiçi yardım alacağın bir arkadaşın yoksa sıkıntı yaşarsın.
Zorluk Konusunda Sıkıntı Olmaz Hocam..
Sadece O Gün Eğlenceli Bir Modda Değilsem Yada Chill Modda Sürekli Sürekli Kılıç Sallayıp Birilerini Hardcore Kesmek Biraz Bayıcı Olabiliyor Sadece. (Yukarıda Tam Belirtememişim Gibi Geldi Eklemek İstedim Sadece)

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berke Koray
Zorluk Konusunda Sıkıntı Olmaz Hocam..
Sadece O Gün Eğlenceli Bir Modda Değilsem Yada Chill Modda Sürekli Sürekli Kılıç Sallayıp Birilerini Hardcore Kesmek Biraz Bayıcı Olabiliyor Sadece. (Yukarıda Tam Belirtememişim Gibi Geldi Eklemek İstedim Sadece)
Hocam elden ring , sekiro kadar zor değil gibi. Elden ringi 60-80 saat arası oynadım bir ara tekrar başlamayı da düşünüyorum. Sekiroyu da deneyimledim ve elden ring yanında biraz daha kolay gibi geldi. Yakın zamanda dlc'si de çıkacak bence şans verilebilir.

Top Bottom